Ðåéòèíã@Mail.ru
Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Картопля з вершками в духовці, приготована вмілою господинею, підкорить серця Ваших гостей. Картопля в духовці під вершками, приготування якої не займе багато часу, Вам дуже полюбиться і стане одним з Ваших улюблених рецептів.

Молода картопля у вершковому соусі

Легко Вечеря

Інгредієнти

Картопля 6–8 шт.
Масло ТМ «Рудь» 2 ст. л.
Вершки 0, 5 склянки
Часник 2 зубчики
Твердий сир 150 г
Спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Вологодське» 82,5%
Масло
«Вологодське» 82,5%
 «Gold» 73,0%
Масло
«Gold» 73,0%
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молода картопля у вершковому соусі

Приготування

Очищену картоплю нарізати кружечками, посолити і поперчити. Часник подрібнити. Вершки і вершкове масло змішати, додати подрібнений на великій тертці сир і часник. Форму для запікання змастити олією і посипати сухарями. Викласти картоплю і залити вершковою масою. Випікати півгодини при 200°С. Подавати до столу гарячу страву, посипавши зеленню і тертим сиром.

Інші рецепти