Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Суп з печериць вважається вишуканою стравою. Часто в меню ресторану можна побачити суп з печерицями та вершками. І сьогодні Ми розповімо Вам той самий "ресторанний" рецепт, як приготувати смачний і ароматний грибний суп з печериць.

Суп з печериць

Легко Обід

Інгредієнти

«Суп із шампіньйонами» ТМ «Рудь» 400 г
Бульйон 1-1,5 л
Масло «Хуторок Селянський» ТМ «Рудь» 1 ст. ложка
Борошно 1,5 ст. ложки
Вершки 1 склянка
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Суп із шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Суп із шампіньйонами»
Суп з печериць

Суміш для супу висипати в бульйон і варити 5—7 хв. Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, ввести в бульйон і варити ще 5 хв. Сіль та спеції додати за смаком. До столу цю справу подавати гарячою з вершками та грінками.

Смачного!

Інші рецепти