Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Крем-суп у хлібному горщику

Назад

Опис страви

Суп в хлібному "горщику" не часто побачиш в меню ресторана. А даремно! Адже рецепт чеського супу "Полівка" дуже простий. Спробуйте приготувати суп у хлібі "Полівка" в домашніх умовах. Рідні будуть у захваті!

Крем-суп у хлібному горщику

Легко Обід

Інгредієнти

Шампіньйони ТМ «Рудь» 250 г
Картопля 100 г
Цибуля ріпчаста 70 г
Морква 70 г
Зелень 5 г
Вершки 33% 100 г
Вода 200 г
Вино біле сухе 20 г
Хліб житній 600 г
Часник 2 г
Олія 20 г
Спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньони різані
Крем-суп у хлібному горщику

Приготування

Цибулю, моркву і гриби обсмажити на олії. Влити вино і випарувати його наполовину. Потім потрібно додати воду і картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити і поперчити. Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м'якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

Інші рецепти