Ðåéòèíã@Mail.ru
Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Рецепти домашньої піци

Назад

Опис страви

Мало хто може встояти перед гарячим шматочком смачної ароматної піци. І необов'язково при цьому купувати улюблену страву в піцерії. Адже можна просто приготувати піцу вдома. У цьому ми вам допоможемо.

Рецепт домашньої піци на кефірі з грибами

Складно Вечеря

Інгредієнти

Кефір 1% 1 склянка
Борошно 200 г
Негашана сода 0,5 ч. л.
Майонез 100 г
Шампіньйони ТМ «Рудь» 300 г
Помідор 1 шт.
Цибуля 0,5 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Шинка 100 г
Твердий сир 150 г
Оливки, зелень за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Овочі з грибами «Преміум»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочі з грибами «Преміум»
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньони різані
Кефір 1%, 500 г
Молочні продукти
Кефір 1%
Рецепт піци з грибами

Приготування

Готуємо тісто. Для початку перемішуємо яйце, кефір, сіль і половину чайної ложки соди. Поступово підсипаємо борошно і замішуємо тісто. Консистенція тіста повинна бути трохи густішою, ніж на оладки. Готове тісто викладаємо на деко, змащене олією. Змащуємо майонезом і кетчупом.

Обсмажуємо цибулю. Також смажимо гриби. Викладаємо на тісто нарізані кільцями помідори, гриби, цибулю, перець і шинку соломкою. Кладемо маслини і щедро посипаємо тертим сиром і кришеною зеленню.

Випікаємо піцу в духовці 20–25 хвилин за температури 180 градусів. Піца з грибами готова до подачі на стіл. Смачного!

Рецепт домашньої піци на дріжджах з ковбасою

60 хвилин Складно Вечеря

Інгредієнти

Сухі дріжді 15 г
Сіль 1 ч. л.
Вода 250 мл
Рослинна олія 2 ст. л.
Борошно 400 г
Твердий сир 150 г
Помідори 3-4 шт.
Томатний соус і майонез по 2 ст. л.
Ковбаса 150 г
Болгарський перець 1 шт.
Спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Овочева суміш «Лечо»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочева суміш «Лечо»
Овочева суміш «Мексиканська»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочева суміш «Мексиканська»
Рецепт піци на дріжджах з ковбасою

Приготування

Розчинити дріжджі в невеликій кількості теплої води. Змішати дріжджі, борошно, сіль, рослинну олію. Поступово додаючи воду, замісити м'яке тісто. Готове тісто залишити в теплому місці на півгодини.

Підготувати начинку: нарізати кружальцями ковбасу і помідори, перець – соломкою. Половину твердого сиру натерти на великій тертці, половину нарізати тонкими скибочками.

Тісто розкачати і викласти у форму, змащену олією. Приготувати соус з майонезу і томатної пасти і змастити тісто. Викласти нарізану ковбасу, посипати сиром. Зверху викласти помідори і перець, посипати спеціями і закрити все скибочками сиру. Випікати в розігрітій духовці 10–12 хвилин.

Рецепт італійської піци

60 хвилин Складно Вечеря

Інгредієнти

Борошно вищого сорту 200 г
Борошно грубого помелу 200 г
Куряче яйце 1 шт.
Сухі дріжді 5 г
Оливкова олія 3 ст. л.
Вода 0,5 склянки
Сіль і цукор по дрібці
Стиглі томати 250 г
Базилік 8 листочків
Оливки 10 шт.
Пармезан 25 г
Часник 3 зубки
Чербець за смаком
Орегано за смаком
Сіль і цукор за смаком
Рецепт італійської піци

Приготування

Змішати борошно вищого сорту і борошно грубого помелу, додати сухі дріжджі. Збити виделкою яйце і оливкову олію. У цю суміш додати теплу воду, все перемішати і влити в просіяне борошно. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним. Залишити тісто відпочивати на 1 годину.

Стиглі томати обдати окропом і зняти шкірку. Розрізати їх навпіл і видалити насіння. Опісля нарізати на невеликі шматочки. У глибоку миску висипати нарізані помідори, сіль, оливкову олію і базилік. Коли томати пустять сік, злити його.

На тісто викласти томати з базиліком. Зверху посипати нарізаним часником, оливками, чебрецем і орегано. Рясно посипати тертим пармезаном. Випікати 20 хвилин за температури 200 градусів.