Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Фризерне морозиво Horeca

Що таке фризерне морозиво?

  • Торгівля м`яким морозивом з-під фризера — цікава ніша в морозивному бізнесі.
  • Фризерне морозиво – найніжніший молочний десерт, який користується великим успіхом серед споживачів, але особливо такий продукт люблять діти та молодь. Читати далі >
  • Рецептура «м’якого» морозива має італійське походження, суміш виготовлена з молока. Вона пастеризована та гомогенізована, що надає морозиву особливу ніжність — недарма його називають саме «м'яким».
  • Для виготовлення м’якого морозива існує спеціальний апарат під назвою «фризер», він збиває та розфасовує морозиво по стаканчиках або ріжках.

Переваги фризерного морозива «Рудь»

Висока якість

Продукт виготовлений в найкращих традиціях компанії «Рудь» — лідера українського ринку морозива. Сучасна технологія, високоякісні інгредієнти, натуральне молоко – і, як результат – найніжніше морозиво зі смаком вершкового крему.

Універсальність

Наше морозиво є готовим продуктом, який потрібно тільки розморозити до температури не більше +6°C та завантажити у фризер.

Безпека

Запропоноване вам морозиво є готовим продуктом і не потребує додаткових дій, як, наприклад, у випадку використання сухих сумішей, які розводяться водою.

Спосіб приготування:

1. Суміш у відерці розморозити до температури не більше +6°C.
2. Залити у фризер і ввімкнути режим збивання.
3. Дозувати в стаканчики або ріжки.

Умови зберігання продукту

Продукт в морозильній камері може зберігатися 12 місяців при температурі (24 +-2)°C, 10 місяців при температурі (18 +-2)°C.

Увага!

Після розморожування суміш в холодильнику може зберігатися 3 доби!