Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Традиційно, у листопаді компанія «Рудь» бере участь у Міжнародному експофорумі готельно-ресторанного бізнесу й клінінгу FoReCH 2012 — провідному заході сфери гостинності в Україні.

У рамках форуму відбулися міжнародні спеціалізовані виставки та експозиції:

  • Ресторан Экспо 2012;
  • Сучасний готель 2012;
  • Ресторан Прод Экспо 2012;
  • Світ скла та посуду 2012;
  • Kiev Clean Expo 2012;
  • Вендінг Экспо Україна 2012.

FoReCH 2012 — це презентації новітнього обладнання для ресторанного бізнесу, технічних та дизайнерських рішень для сучасного готелю, посуду, продуктів харчування, напоїв та інгредієнтів для сегменту HoReca. Цьогоріч ще більше оригінальних ідей, новітніх технологій та високоякісних продуктів. Фахівці, відзначають, ринок українського готельно-ресторанного бізнесу стрімко розвивається та стає ще потужнішим. FoReCH 2012 засвідчив перспективність напрямку, адже серед учасників — понад 200 авторитетних компаній із Польщі, Німеччини, Угорщини, Швеції, Болгарії та Чехії. Більше восьми тисяч квадратних метрів площі та насичена бізнес-програма — проведення круглих столів, конференцій, семинарів та презентацій з актуальних питань галузі.

Компанія «Рудь» — лідер серед постачальників продуктів глибокої заморозки представила свої новинки у сегменті HoReCa. Діючі та потенційні партнери компанії відзначили широкий асортимент та високу якість представлених зразків. Експерти форуму, підкреслили надійність та перспективність ТМ «Рудь» як партнера, адже компанія вже більше 10 років працює у напрямку HoReCa.


Цьогорічна презентація лінійки заморожених продуктів, масла, фасованого та пластичного морозива засвідчила, що виробник оперативно реагує на виклики галузі та враховує сучасні світові тенденції сегмента HoReCa.

Окрім знайомства із новими ідеями, гостям та учасникам була надана можливість знайти нових ділових партнерів, залучити інвестиції до свого бізнесу, отримати інформацію про нові проекти та тенденції сфери обслуговування.




Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.