Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Свято Морозива днями минуло ще в шести містах України: Харкові, Ужгороді, Мукачевому, Луцьку, Житомирі та Новограді-Волинському. Фотографи компанії «Рудь» не пропустили жодного цікавого моменту. Тому всі, хто відвідав Свято у рідному місті, можуть знайти себе на фотографіях у розділі «Як це було» та лишити свої коментарі.

У команді «Рудь» приємно згадують, як веселилась малеча разом з клоунами та казковими героями, як батьки зі своїми дітьми грали в дитячий боулінг, які чудові фігури ми разом склали з конструктора! Ми неймовірно тішимось, переглядаючи фотографії зі Свят. Трохи сумуємо за хвилинами веселощів. Але радіємо, знаючи, що попереду ще так багато міст, куди згодом приїде Свято Морозива.

До речі, тим, хто вже відвідав Свято, нагадуємо про «Найсолодшу мить» — акцію від компанії «Рудь». Знайдіть себе на фотографіях зі Свята Морозива у своєму місті або самостійно завантажте свою світлину — та отримайте змогу поборотись за цифровий дзеркальний фотоапарат. Із такою камерою усі солодкі життєві миті можна буде зупинити на знімку!

А ви вже відвідали Свято Морозива у своєму місті? Якщо ні, перегляньте розділ з афішами найближчих заходів на сайті svyato.rud.ua. І приходьте веселитись разом з ведучими, знайомитись з Пустунчиком, складати конструктор разом з Ескімосом або пограти з Маняшею. А якщо ви особливо сильний шанувальник морозива, станьте Почесним гостем свята та отримайте ящик суперсмачного морозива «Рудь».

І пам'ятайте — «Рудь» дарує щастя!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.