Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

У загадкову передноворічну пору компанія «Рудь» оголошує конкурс «Новорічний фотоспогад» і пропонує усім згадати найяскравіші моменти цього свята. Перед учасниками стоїть дуже цікаве завдання — відшукати серед старих фотографій свій найцінніший новорічний фотоспогад і спробувати повторити цей момент вдруге. Можна самому знову одягнути костюм мушкетера, нарядити ялинку і сфотографуватися на її фоні або ж запропонувати зіграти цю роль Вашому синові чи онуку. Головне — не забувати про деталі! Саме у них вся унікальність і цінність новорічного фотоспогаду. Треба відтворити старе фото у найменших деталях: розкидані на підлозі іграшки, розкуйовджене волосся, звисаючий з ялинки серпантин...

Конкурс стартував 17 грудня 2012 року. Прийом робіт триватиме паралельно з голосуванням на сайті konkurs.rud.ua до 20 січня 2013 року. З 21 по 30 січня журі обере 50 найкращих робіт, серед яких будуть визначені переможці. 31 січня на сайті конкурсу і на сторінках компанії «Рудь» в соціальних мережах оголосять результати.

Сучасний планшет стане винагородою тому, хто продемонструє найяскравіший новорічний фотоспогад і зуміє не менш яскраво його повторити. Переможці другого ступеня (двоє учасників) будуть нагороджені цифровими фотоапаратами.  З таким подарунком цінних фотоспогадів у їх житті стане значно більше! Переглядати найтепліші моменти святкування Нового року на чудовій цифровій фоторамці  зможуть троє учасників, роботи яких, на думку журі конкурсу, будуть гідними третього місця. 44 набори оригінальних сувенірів компанія «Рудь» подарує іншим учасникам з числа фіналістів. Сподіваємося, такі подарунки принесуть радість їх власникам, ставши ще одним приємним фотоспогадом.

2013 рік вже на порозі Вашого дому. Він неодмінно принесе Вашій родині тепло і затишок. Але давайте віддамо належне тим приємним моментам, які ми залишаємо позаду, і поділимось своїми найтеплішими фотоспогадами минулих років... Чому б Вам і Вашим рідним не пригадати, ким ви були на новорічному святі у школі, як наряджали ялинку та зустрічали новорічне свято кілька десятків років тому? Компанія «Рудь» запрошує всіх до участі у конкурсі «Новорічний фотоспогад». Надсилайте фото, грайте, будьте активними та вигравайте! 

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.