Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Морозиво засвоюється організмом дуже легко, а ферменти, що входять до його складу, позитивно впливають на обмін речовин. Найсмачнішим та найкориснішим є морозиво,  виготовлене з натуральних продуктів, вершків і молока. Саме такий продукт принесе користь, відмінно заспокоїть нерви, зніме розумове напруження, допоможе при безсонні.

Морозиво у своєму складі містить корисну амінокислоту — триптофан. Дана кислота бере участь у виробленні гормону щастя — серотоніну. Дієтологи радять вживати морозиво при виснаженні, анемії. І навіть лікарі, які лікують ангіни, рекомендують їсти його регулярно. Такий метод допомагає виробляти імунітет, горло поступово звикає до знижених температур. 

Здорові люди можуть їсти морозиво хоч щодня, але, звичайно ж, потрібно враховувати всі споживані протягом дня калорії. Сьогодні багато людей, що піклуються про своє здоров'я, переходять з цукру на фруктозу, аби знизити калорійність продуктів і замінити в своєму раціоні цукор, який легко засвоюється. Для цього підходять так звані «дієтичні продукти» або «солодощі для діабетиків». Поняття «для діабетиків» абсолютно не потрібно боятися, оскільки під словосполученням «діабетичний» або «дієтичний» продукт мається на увазі тільки те, що в його складі замість цукру використовується цукрозамінник — фруктоза, сорбіт, стевія... Фруктоза — це цукор, що міститься у фруктах та медові. Її ще називають «повільним цукром». Фруктоза засвоюється клітинами, не вимагаючи гормону інсуліну і не викликаючи — як цукор — гормональних сплесків, що дуже важливо для правильного функціонування організму.

Морозиво на фруктозі за консистенцією і смаком не відрізняється від морозива на цукрі. Компанія «Рудь» — лідер у виробництві якісного морозива — пропонує оцінити по достоїнству новинку — морозиво у вафельному стаканчику «Морозиво без цукру».  Дане морозиво не містить цукру, і виготовляється виключно на фруктозі, що зберігає (на відміну від цукру) в організмі запаси заліза й цинку; до того ж, фруктоза менш алергенна, ніж звичайний цукор, тому її вводять у раціон дітей, діабетиків та алергіків. Освіжаючим «Морозивом без цукру!» особливо приємно насолодитися в спекотний літній день. Порція морозива на фруктозі від ТМ «Рудь» важить 65 г, містить всього 100 ккал. В кількості 1 пачки на день цю смакоту дозволено щодня вживати навіть людям, хворим на цукровий діабет.

Насолоджуйтеся з користю! 

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.