Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Кожного сезону наші споживачі очікують на новинки морозива, які поряд із вже улюбленими видами продукції ТМ «Рудь» ввійдуть до переліку популярних видів «солодкого холоду». Ось і цього року спеціалісти компанії пропонують споживачам широкий асортимент новинок морозива. Зупинимось на них детальніше.

Ескімо «100% морозиво» з шоколадною крихтою

Відтепер улюблене кремове морозиво у формі ескімо, доповнене шматочками ніжного шоколаду, що надає йому ще більшої витонченості. Морозиво смакуватиме будь-якої пори року та обов’язково додасть позитивного настрою своїм яскравим смаком та ароматом.

Морозиво пломбір «Ескімос в шоколаді»

Справжня класика! Пломбір, закутаний у щільну шоколадну шубку, — заповітна дитяча мрія про щастя. Ескімо майже століття радує малюків та дорослих, щедро віддаючи свій смак. У цього виду своя історія створення, свій шлях до сердець споживачів. Виготовлене за рецептом 1961 року морозиво «Ескімос» із ніжним вершковим пломбіром, поверне до дитинства.

Ріжок «100% морозиво»

Улюблене морозиво мільйонів споживачів — «100% морозиво» відтепер у солодкому вафельному ріжку. Дивовижна кремова ніжність морозива у комбінації з хрустким ріжком — справжнє задоволення для усіх любителів морозива.

«Дитяче бажання з альпійським молоком»

Унікальна пропозиція для дітей! Ніжне вершкове морозиво зі справжнім альпійським (згущеним) молоком! Вперше виготовлене за наказом Наполеона понад 200 років назад згущене молоко сьогодні — корисна смакота, без якої ми вже не можемо уявити свого життя.

Чекайте на інші новинки від ТМ «Рудь»! Найсмачніше попереду!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.