Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Компанія «РУДЬ» пропонує смачну і корисну новинку — заморожені перетерті з цукром ягоди під ТМ «Шеф-Кухар». Свіжі ягоди без термічної обробки перетираються з цукром і заморожуються. Цей продукт нам знайомий ще з дитинства, ми всі його любимо, водночас іноді у нас просто не вистачає часу на його приготування.

Ми потурбувалися про вас, приготувавши цінне доповнення до вашого раціону. До речі, заморожені ягоди зберігають у два рази більше поживних речовин, ніж уварені. Адже холод та цукор – це природні консерванти, які допомагають зберегти корисне в ягодах: антиоксиданти, вітаміни й мінеральні речовини. А зараз детальніше про наші новинки.

Малина

Це не тільки неймовірна смакота, але й гарний жарознижуючий засіб, адже в ягоді міститься саліцилова кислота, вона діє як аспірин, тільки без згубного впливу на слизову шлунка. Малина має властивість виводити рідину з організму. Це ягода низькокалорійна, а її глікемічний індекс нижчий, ніж у всіх інших, що робить малину дієтичним продуктом. Також завдяки іншим корисним інгредієнтам ягоди (вітамінам А, групи B, С, РР), малина показана при проблемах із шлунком, хворобах нирок, гіпертонії, недокрів'ї.

Високий вміст фолієвої кислоти робить ягоду воістину жіночою, адже вона допомагає жінці завагітніти і виносити здорового малюка. Це також ягода краси — за допомогою вітамінів Е, РР, А та В2 малина допоможе підтримати тонус шкіри, омолодить, освіжить і вирівняє колір обличчя, а також захистить від появи зморшок.

Чорниця

До складу ягоди входять незамінні для повноцінної життєдіяльності людини речовини, такі як: молочна, лимонна, хінна, щавлева, бурштинова та яблучна кислота. Чорниця включає мікро- і макроелементи: марганець, калій, залізо, фосфор, сірка, мідь, цинк і хром; вітамін А, З, РР і вітаміни групи В; ефірні олії, спирти й дубильні речовини. Залізо, що міститься в ягоді, повністю засвоюється організмом.

У чорниці знаходиться велика кількість антиоксидантів, вживання цієї ягоди допомагає зберегти до самої старості гарну пам’ять та гострий зір, зміцнює серцево-судинну систему, допомагає протидіяти інфекційним захворюванням і позбавитися зайвої ваги. Крім того, не всі знають, що чорниця добре впливає на кровотворення. Ягода за рахунок своїх протимікробних і протизапальних властивостей полегшує хворобливі стани при застудах, запальних процесах верхніх дихальних шляхів та при головному болю. Одна з найкорисніших якостей чорниці — це її позитивний вплив на травну систему.

Чорна смородина

Джерело вітаміну С — чорна смородина. Цей вітамін допомагає утримувати в організмі залізо, прискорює процес одужання, зберігає здоров'я кісток, зубів і шкіри. Щоби задовольнити добову потребу у вітаміні С, достатньо з'їсти 50 грамів чорної смородини. Крім вітаміну С, ягоди чорної смородини містять провітамін А, вітаміни групи В (тіамін, рибофлавін, ніацин, пантотенову кислоту, піридоксин). Багаті плоди чорної смородини і на мінерали: у її ягодах містяться кальцій, залізо, магній, фосфор, калій, цинк. Також в ягодах чорної смородини містяться органічні кислоти (яблучна і лимонна), різновиди цукру (переважно фруктоза і глюкоза), флавоноїди, глікозиди, дубильні, антоціанові, пектинові і азотисті речовини.

Медики вважають, що ягода корисна для профілактики хвороб серця, діабету і навіть раку. Також вона бореться з віковими змінами клітин мозку, тим самим запобігаючи погіршенню пам’яті. Чорна смородина також допомагає при фізичних та розумових перевантаженнях, тож є смачною допомогою для дорослих, школярів та студентів.

Журавлина

Журавлина — одна з найбільш корисних ягід. Не секрет, що журавлина рятує від багатьох хвороб і поповнює запас вітамінів та поживних речовин. За вмістом корисних речовин журавлина воістину «рекордсменка». У ній міститься 3-6% цукру в основному глюкоза і фруктоза, органічні кислоти (лимонна, бензойна, хінна), тритерпенові сполуки, пектини, азотисті і дубильні речовини, а також безліч вітамінів (С, К, РР, В1, В2), мікро- і макроелементів (калій, кальцій, магній, йод, залізо, мідь, срібло, барій, свинець, фосфор, марганець), а також фітонциди і біофлавоніди. Корисність цих елементів важко переоцінити. Саме це зробило її найціннішим лікувально-профілактичним засобом.

Ягоди рекомендують вживати в осінньо-зимовий період для підвищення імунітету організму до простудних і сезонних інфекційних захворювань, при анемії та авітамінозах. Журавлина чудово тонізує, освіжає, підвищує розумову і фізичну працездатність. Ця ягода є хорошим імуномодулятором. Тому, якщо хочете виростити генія, радимо вживати журавлину під час вагітності та долучати її до раціону вашої дитини. Журавлина корисна для лікування хвороб шлунка. Сік журавлини не дає бактеріям і мікробам дістатися до сечовивідних шляхів, тому рекомендуємо його пити для запобігання циститу, запаленню нирок. У ягоді міститься особлива речовина, яка не дає вірусам і бактеріям розвинутися в організмі. Журавлина дуже корисна для зубів.

Обліпиха

Плоди обліпихи за вмістом вітаміну С випереджають чорну смородину й лимон. Вживання обліпихи підвищує опірність організму, сприяє регенерації тканин, якнайшвидшому одужанню і відновленню сил після перенесених хвороб.

Вітаміни групи В представлені в ягодах обліпихи в найширшому спектрі: В1, В2, В5, В6, В9. Крім вітамінів групи В та вітаміну С обліпиха багата: вітаміном Р, провітаміном А, вітамінами Е, К та Р; 15 мікроелементами, включаючи: магній, залізо, бор, сірку, титан, алюміній, кремній, марганець. Ці маленькі акумулятори здоров'я беруть участь в обміні речовин, перешкоджають старінню, сприятливо впливають на центральну нервову систему і зміцнюють імунітет. Наявність біофлавоноїдів робить обліпиху сильним природним антиоксидантом. Каротиноїди підвищують імунний статус організму, позитивно впливають на зір.

Заморожені перетерті ягоди фасуються в пластикові лотки вагою 250 г. Це дуже зручно — відкрив лоточок — і вітамінній ягідний делікатес готовий до споживання. Також заморожені перетерті ягоди допоможуть господиням у виготовленні десертів, випічки, компотів, морсів, будуть смачним доповненням до морозива та каш.

Тож куштуйте на здоров’я та насолоджуйтесь!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.