Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
sport_567cff9e2c1f6.jpg

Компанія «Рудь» підтримує спортсменів

13.11.2015
Назад

Брати-близнюки Віктор і Володимир Безсмертні — постійні учасники та переможці багатьох європейських і навіть світових змагань з традиційного карате. У цьому році перед хлопцями постало складне завдання: знайти кошти на поїздку до м. Вільнюсу (Литва) на чемпіонат Європи.

«Дуже вдячні Петру Володимировичу Рудь за допомогу. Адже завдяки його підтримці ми змогли привезти для України золоті медалі», — кажуть Володимир і Віктор Безсмертні.

«Написавши листа Петру Володимировичу про допомогу, навіть не думали, що так швидко отримаємо відповідь. Нас четверо у родині, самі навчаємось, отже кожна поїздка — це своєрідний виклик. А здобути медалі для нашої країни дуже хотілось», — розповідає один з братів.

З 32-го чемпіонату Європи Віктор і Володимир Безсмертні привезли 5 медалей: стали володарями золотих медалей у своїх вагових категоріях, також срібних і однієї бронзових медалі. У чемпіонаті брало участь 16 країн Європи, більше 600 спортсменів.

Хлопці зайняли перше місце в командному виді, ставши чемпіонами Європи серед дорослих у розділі змагань «Ен-Бу». Безсмертні Віктор і Володимир, а також ще один спорстмен складу національної збірної завоювали срібло в розділі змагань «Командна ката» в категорії чоловіки. Безсмертний Володимир став бронзовим призером у розділі змагань «Командне куміте» серед чоловіків разом з ще трьома спортсменами від збірної України.

Для того, щоб подякувати за допомогу та розказати про результати Віктор і Володимир завітали до голови правління ПАТ «Житомирський маслозавод» — Петра Рудя. Петро Володимирович особисто привітав спортсменів, зазначивши: «Приємно, що в нашому місті є такі талановиті хлопці. Будемо і далі підтримувати спортсменів у рамках благодійних і соціальних програм».

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.