Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

5 вересня у древньому Коростені відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль дерунів. ТМ «Рудь» стала одним із спонсорів свята та  надала  сметану для смакування фестивальних дерунів.

У кожній поліській родині деруни люблять і знають щонайменше 20 різних рецептів: і з м’ясом, і з грибами, з рибою, ікрою, шкварками, з сиром... І всі вони найкраще смакують зі сметаною. Отже участь у цьому заході стала  ще одним кроком реалізації стратегії по просуванню  кисломолочної продукції ТМ «Рудь» на території Житомирської області.

Слід зазначити, що цьогоріч Фестиваль дерунів був особливо колоритним. Дерунами, що приготували кухарі з України, Польщі, Білорусі, Росії, Великобританії,  ласували під супровід українських музик. Наразі, скуштувати коростенських дерунів приїхали понад п’ять тисяч гостей. Були й такі, які приїхали пригостити: зокрема, гості з Білорусі, Ізраїлю та Польщі. А загалом гостей свята пригощали майже 60 команд кухарів, які смажили деруни просто на очах присутніх.

Деруни – головний господар свята. Їх було стільки, що аж очі розбігалися і всі вони подавались зі сметанкою ТМ «Рудь». Але особливу увагу  до себе викликав  гігантський дерун. На його приготування пішло 150 кг картоплі; довжина деруна – 2,5 м, ширина – 1,25 м, а важив картопляний коржик, названий «Найбільший дерун у світі», 136 кг. Пекли дерун 1,5 години.

Фестиваль дерунів у Коростені проводився вже в третій раз і ТМ «Рудь»  стала його постійним активним учасником. Окрема подяка ТОВ «Альфа» та ТОВ «Акріс Логістик»  за допомогу в організації маркетингових заходів.

Читайте також
2016-02-01T14:32:51+02:002018-04-23T17:30:14+03:005 вересня у древньому Коростені відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль дерунів. ТМ «Рудь» стала одним із спонсорів свята та  надала  сметану для смакування фестивальних дерунів. У кожній поліській родині деруни люблять і знають щонайменше 20 різних рецептів: і з м’ясом, і з грибами, з рибою, ікрою, шкварками, з сиром... І всі вони найкраще
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.