Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Новорічні свята завжди асоціюються з  вишуканими десертами, які є окрасою новорічно-різдвяного столу. Тож  звертаємо особливу увагу на новинки морозива ТМ «Рудь»!

Любителям  кондитерської класики  пропонуємо скуштувати рулет «Ексклюзив-Марципан». Це морозиво  уособлює в собі  справжній європейський десерт, до складу якого входять: морозиво, яке виготовлене на марципановій основі, вершкове морозиво та шоколад. Також пропонуємо скуштувати дві нові асортиментні позиції у сімейній упаковці, які  виходять під брендом «Солодке життя». Зазначений бренд в цьому році представлено  двома смаками  – йогуртове морозиво з лісовими ягодами та шоколадне морозиво зі шматочками шоколадного печива.

Особливу увагу спеціалісти компанії приділили найменшим споживачам – для них розроблено спеціальне морозиво «Дитяче» – це ніжне вершкове морозиво, вагою 0,5 кг. Зимою багато батьків вважають за потрібне  обмежити свої дітей у споживанні морозива – мовляв, дитина застудиться. Однак медики вказують, що споживання морозива дитиною взимку за кімнатної температури не стане причиною застуди. Крім того, якісне морозиво з вмістом молочної складової навпаки є  частиною десертної складової дитячого раціону. Педіатри вказують, що краще дати дитині  якісне морозиво, ніж купувати цукерки з  незрозумілим складом та  шкідливими барвниками. Не можна забувати, що багато дітей споживають занадто малу кількість молочних продуктів і морозиво хоча б частково виправляє цю ситуацію. Морозиво «Дитяче» від ТМ «Рудь» має ніжний вершковий смак та не містить в своєму складі ароматизаторів, барвників, консервантів.

Куштуйте на здоров’я!

Читайте також
2016-02-01T16:00:13+02:002018-04-23T17:32:54+03:00Новорічні свята завжди асоціюються з  вишуканими десертами, які є окрасою новорічно-різдвяного столу. Тож  звертаємо особливу увагу на новинки морозива ТМ «Рудь»!Любителям  кондитерської класики  пропонуємо скуштувати рулет «Ексклюзив-Марципан». Це морозиво  уособлює в собі  справжній європейський десерт, до складу якого входять: морозиво, яке виготовлене на марципановій основі, вершкове морозиво та шоколад. Також
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.