Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Сирна запіканка в мультиварці

Сирні мотиви: сиркова запіканка

Назад

Опис страви

Нове покоління – XXI вік – несе з собою нових людей, події, і, звичайно ж, технології. Одним із останніх дітищ нашого віку є мультиварка: універсальна багатофункціональна машина, об’єднуюча у собі численні задачі пароварок, сковорідок, грилей та інших кухонних комбайнів. Новий пристрій – це завжди не тільки нова програма автоматичного приготування, але також нове дихання для старих звичних страв!

Шукаєте спосіб приготувати пишну, ніжну та легку запіканку? Мультиварка для такої задачі підходить бездоганно. Легкість сирка у поєднанні з ніжним ванільним ароматом створюють ідеальний десерт для улюбленої компанії. Сиркова запіканка в мультиварці – це не тільки приємне рішення для задоволення смакових мрій, але й добрий вибір для вашого здоров’я.

Досвідчена господарка приготує її з додаванням різноманітних інгредієнтів, фантазуючи та вигадуючи нові смаки. У цьому вам допоможуть родзинки, горішки, подрібнена курага чи цукати. Однак оригінальний рецепт не порівняти ні з чим: запіканка сиркова в мультиварці залишається сирковою у любому розкладі, а значить – смачним і корисним, натуральним десертом.

Сиркова запіканка

Сирна запіканка в мультиварці - це подвійна порція здорової їжі!

Готуємо сирну запіканку в мультиварці, рецепт приготування, фото.Десерти
Легко Сніданок

Інгредієнти

Сир 9% ТМ «Рудь» 600 г
Курячі яйця 2 шт.
Суміш борошна і манної крупи (1:1) 3 ст. ложки
Сік половинки лимону
Цукор 3/4 стакана
Ванільний цукор Пів чайної ложки
Сіль щіпка
Сода Пів чайної ложки
Масло «Вологодське» 82,5% ТМ «Рудь» 150 г
Продукти, потрібні для приготування
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%
Сиркова запіканка

Для початку розтопіть вершкове масло в мультиварці і перелийте його в окрему ємкість. Присипте дно мультиварки манною крупою: це допоможе вам висунути запіканку в кінці приготування. Наступний крок: розбийте яйця, відділивши жовток від білку. Поділіть цукор пополам і змішайте окремо з білками та жовтками, збиваючи обидві маси в однорідну суміш. Важливим моментом є те, що білки повинні бути змішані з цукром до стану стійкої, густої піни.

Подрібніть сирок за допомогою міксера чи просто виделкою. Топлене вершкове масло, а також збиті жовтки треба змішати з сирком. Сік половини лимона добавте до стакану з харчовою содою, перемішайте і також добавте в тісто: це добре послужить росту тіста. Заключний штрих – добавте суміш борошна та манної крупи з ванільним цукром (для аромату) в тісто, а також добре збиті білки, перемішайте з отриманою сумішшю м’якими вертикальними рухами.

Викладіть м’яку сиркому масу в мультиварку и увімкніть режим випікання на 45 хвилин. Настійно не рекомендується відкривати мультиварку впродовж години після завершення приготування. Якщо ви дасте сирковій запіканці настоятися, вона підніметься ще більше і збереже свою свіжість. По закінченні усього процесу готування помістіть запіканку в холодильник, де вона зможе залишитися до наступного ранку. Чудовий доважок до ранкової кави!

Сиркова запіканка, як у дитсадочку

60 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Сир 9% ТМ «Рудь» 500 г
Молоко ТМ «Рудь» 50 мл
Яйця 2 шт.
Манна крупа 100 г
Цукор півсклянки
Вершкове масло ТМ «Рудь» 50 г
Продукти, потрібні для приготування
Молоко 2,5%, 900 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%

Масло деякий час витримати при кімнатній температурі, щоб воно трохи розм’якшилося. Молоко навпаки — має бути щойно з холодильника. Усі компоненти добре перемішати у глибокій мисці, доки суміш не стане однорідною. Залишити заготовку хвилин на 30, щоб манка у запіканці не була сухою.

Чашу мультиварки змастити жиром (вершковим маслом чи рослинною олією) та злегка притрусити манкою, щоб у запіканки сформувалася апетитна скоринка. Обережно перекласти суміш у чашу, розрівняти. Готувати в режимі випікання 45 хвилин. Коли запіканка пропечеться, треба відкрити кришку і залишити страву в мультиварці на 10 хвилин. Подавати, поливши сметаною або згущеним молоком та прикрасивши ягодами чи фруктами.

Хай буде смачно!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.