Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Картопля з вершками в духовці, приготована вмілою господинею, підкорить серця Ваших гостей. Картопля в духовці під вершками, приготування якої не займе багато часу, Вам дуже полюбиться і стане одним з Ваших улюблених рецептів.

Молода картопля у вершковому соусі

​Картопля з вершками в духовці, приготована вмілою господинею, підкорить серця Ваших гостей.

Молода картопля у вершковому соусіДругі страви
Легко Вечеря

Інгредієнти

Картопля 6–8 шт.
Масло ТМ «Рудь» 2 ст. л.
Вершки 0, 5 склянки
Часник 2 зубчики
Твердий сир 150 г
Спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Рудь» 82,5 %
Масло
«Рудь» 82,5 %
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молода картопля у вершковому соусі

Приготування

Етап №1

Очищену картоплю нарізати кружечками, посолити і поперчити. 

Етап №2

Часник подрібнити. 

Етап №3

Вершки і вершкове масло змішати, додати подрібнений на великій тертці сир і часник. 

Етап №4

Форму для запікання змастити олією і посипати сухарями. 

Етап №5

Викласти картоплю і залити вершковою масою. 

Етап №6

Випікати півгодини при 200°С. 

Подавати до столу гарячу страву, посипавши зеленню і тертим сиром.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.