Укр
Телефон гарячої лінії

Дорогі друзі!

24 серпня — радісна та хвилююча дата для кожного громадянина України. Свято Незалежності об’єднує усіх, хто шанує героїчну історію нашої Батьківщини й вірить у її прекрасне майбутнє. Сьогодні наша держава впевнено рухається вперед до нових досягнень та успіхів.

Незалежність України — символ боротьби та надії минулих поколінь, а також впевненості та самовідданності покоління теперішнього. Ми навчилися розуміти, що свобода та незалежність — надзвичайно цінне надбання, засноване на відповідальності та сміливості. Пам’ятаймо нашу історію та традиції. Бережімо національні багатства нашої землі для поколінь майбутніх. Пишаймося нашою Батьківщиною — її красою та неповторністю.

З нагоди свята дозвольте побажати ясного неба над головою, спокою та натхнення у серцях, благополуччя та достатку у родинах.

С сердечными пожеланиями,
Президент Компании Петр Владимирович Рудь