Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

2 жовтня компанія «Рудь» організувала «Свято Морозива №1» в Денишівському навчально-реабілітаційному центрі (Житомирська область). Виробник морозива №1 в Україні, піклуючись про здоров’я та щасливе майбутнє маленьких українців, приділяє особливу увагу соціально незахищеним діткам та дітям-сиротам. Саме тому цього разу організатори Свята Морозива навідалися у Денишівський дитячий дошкільний будинок.

Свято Морозива описати декількома словами неможливо. Це і дружнє спілкування, і дитячий сміх, і простір для втілення бажань та мрій. Свято Морозива — це яскраве дійство, яке вже має свої традиції, культуру та фанатів.

Петро Рудь, Президент ПАТ «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» зазначив:

«Соціальна відповідальність бізнесу — це принцип роботи компанії “Рудь”. Особлива увага приділяється програмі підтримки дітей-сиріт. Адже така продукція підприємства, як морозиво, завжди асоціюється зі щасливим дитинством. Отже, ми повинні допомогти у створенні щасливого дитинства закладам, де виховуються діти, які не мають щасливої долі. Саме тому ми сьогодні проводимо Свято Морозива у Денишівському навчально-реабілітаційному центрі. Сподіваємось, що сьогоднішній день, повний веселощів, розваг і, звичайно, морозива, запам’ятається дітям надовго».

У Денишівському дитячому дошкільному будинку Свято Морозива розпочалось о 12.30 і тривало цілих 4 години! На цей час місце проведення свята перетворилось у маленьку країну «Рудь». Організатори підготували багато цікавого: оригінальний аквагрим та миттєве тату; модні зачіски та куточок дитячої творчості; веселе караоке; дитячі батути; усілякі розіграші, ігри, розваги від ведучого, веселих клоунів, слоника Пустунчика та корівки Маняші; та головне — багато-багато морозива «Рудь»!

Кожен маленький гість свята отримав свій подарунок та поласував смачним морозивом.

Компанія «Рудь» та особисто Президент компанії Рудь Петро Володимирович беруть активну участь у різнопланових благодійних заходах. За словами головного керівника, «потрібно показувати позитивні приклади, які будуть наслідувати інші, адже благодійність — це акт великої душевної чистоти».

Більша частина цільової допомоги компанії «Рудь» надається у вигляді фінансових відрахувань, але вагому частку благодійної допомоги також складають внески продукцією та послугами. Споживачі морозива ТМ «Рудь» вже звикли до позначки «благодійності» на кожній упаковці «100% морозива». П’ять копійок від кожної порції відраховуються для надання допомоги дитячим закладам.

Серед житомирських закладів, які постійно підтримує компанія: Житомирська міська спілка дітей-інвалідів, Міжнародний благодійний фонд «Діти Чорнобиля» у м. Житомирі, Житомирський обласний будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, Житомирська обласна дитяча лікарня, Житомирський обласний благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину», Житомирська загальноосвітня школа-інтернат для глухих дітей.

Окрім того, компанія активно реалізовує соціальні проекти в інших регіонах України, спрямовані на підтримку бюджетних установ (лікарень, шкіл, інтернатів, дитячих садків, дитячих ігрових майданчиків), пенсіонерів та інвалідів.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.