Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

28 лютого перелік численних нагород підприємства поповнився ще однією — «Ангелом добра». Житомирський маслозавод став переможцем конкурсу «Благодійна Житомирщина-2014» у номінації «Великий бізнес».

«Благодійна Житомирщина» — регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна». Останній проводиться вже третій рік поспіль задля інформування суспільства про його найактивніших благодійників. Мета загальнонаціонального проекту — сприяти розвитку соціально-орієнтованої благочинності в Україні.

Найкращих благодійників у рамках конкурсу обирають у різних номінаціях: великий, середній та малий бізнес, благодійні фонди, медіа, громадські організації, фізичні особи. Основна вимога до учасників — вирішення актуальних суспільних проблем.

Нам приємно, що до низки нагород за якість продукції додалася і відзнака за служіння суспільству. Адже відповідальність перед соціумом — одна з ключових цінностей компанії «Рудь». «Ангел добра» для нас – не просто важлива відзнака: це стимул і надалі прагнути до покращення культури бізнесу і суспільного добробуту в нашій країні.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.