Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Цього тижня Свято Морозива побувало на півночі та на півдні України в містах Чернігові, Миколаєві та Ізмаїлі. Повернувшись, ми знову привезли багато-багато посмішок та радісних спогадів. Фотографи на святі не пропустили жодної солодкої миті, зафіксувавши їх на десятках гарних фотографій, які зараз доступні у розділі «Як це було» на сайті Свята Морозива.

Погода в кожному з міст усміхалась команді компанії «Рудь» і подарувала змогу провести свята під яскравим сонечком з гарним настроєм та веселими розвагами. Жодна хмаринка не завадила дітям веселитись на атракціонах, а дорослим відпочити від буденних справ. В соціальних мережах ми отримали багато приємних коментарів і були настільки раді, що не можемо стриматись, щоб не поділитись ними.

Лаліта Ведь на сторінці «Вконтакте» написала: «Отдельное спасибо ведущим со сцены и аниматорам, которые до конца праздника поднимали настроение детям. Ждем праздника в следующем году! Еще раз спасибо!»

А переможець конкурсу «Почесний гість» в Чернігові Юліана Левченко лишила мега-приємний коментар на сторінці у «Facebook»: «Спасибо вам громаднейшее за прекрасный праздник, море настроения и ярких впечатлений! Особое спасибо за ящик мороженого, при чем самого любимого.)))) Радуйте нас так почаще.))))»

Нам також приємно, що Ви цінуєте нашу працю, гарно проводите час на Святі Морозива та ласуєте морозивом компанії «Рудь».

Невелике нагадування для мешканців Чернігова, Миколаєва та Ізмаїла, а також тих міст, де вже відбулось Свято Морозива: ви маєте можливість взяти участь у конкурсі «Найсолодша мить» та виграти цифровий фотоапарат. Дізнавайтесь детальніше на сторінці «Конкурси».

А тих, кого ще чекає свято у містах Рівному, Луцьку, Херсоні Чернівцях та інших, запрошуємо веселитися разом з нами.

І пам'ятайте, «Рудь» дарує щастя!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.