Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Акція «Коди збирай — подарунки замовляй» щойно закінчилася. Нам було дуже приємно бачити, як ви радієте своїм призам, які, до речі, були різноманітними — і зручними, і стильними, і практичними, і розважальними! Сподіваємося, що кожен отримав саме те, що хотів! І дуже дякуємо усім вам за прихильність до ТМ «Рудь».

На жаль, усе добре колись мусить добігти кінця, тож і наша акція вже завершилася. Проте обіцяємо, що підготуємо для своїх шанувальників ще не один чудовий сюрприз.

Втім, ця акція, як і морозиво, має приємний післясмак. Тож, хоча реєструвати коди вже не можна, використати вже накопичені не тільки можна, але й треба! Поспішайте обміняти їх на чудові гарантовані подарунки — ви ще маєте час до 17 жовтня. На вас іще чекають практичні та красиві сумки, затишні пледи, яскраві флешки-браслети та іграшки, від яких неможливо відірватися!

Не втрачайте свого шансу отримати призи, які піднімуть вам настрій. Хай вони стануть винагородою за вашу активність і любов до морозива «Рудь»! А ми будемо і далі тішити вас солодкою прохолодною смакотою!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.