Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Eksport_1920x512_2_57bc61422736d.jpg

Експортна діяльність компанії «Рудь»

23.08.2016
Назад

Протягом останніх років підприємство успішно експортує свою продукцію до різних країн світу: Ізраїлю, Молдови, Грузії, США, ОАЕ та інших. Питома вага експорту в 2015 році склала близько 3%. У 2016 році географія експортних поставок ПАТ «Житомирський Маслозавод» розширилася за рахунок співпраці з такими країнами, як Ірак та Азербайджан. Окрему увагу слід приділитиспівробітництву з країнами ЄС. У 2016 році «Житомирський маслозавод» представив свою продукцію на двох європейських виставках: в Італії на спеціалізованій виставці морозива SIGEP (місто Ріміні) та в Польщі на виставці кондитерських виробів SweetTARGi (місто Катовіце). Участь підприємства у подібних заходах є одним з ефективних інструментів презентації продукції на ринку для пошуку зацікавлених і перспективних клієнтів.

У 2016 році морозиво ТМ «Рудь»відвантажено у такі країни Євросоюзу, як Чехія, Болгарія та Литва. Ведуться переговори з Польщею, Грецією, Німеччиною та іншими країнами.

Вихід ТМ «Рудь» на європейський ринок відкриває нові можливості для розвитку підприємства і є стимулом постійного підвищення якості продукції, модернізації та розвитку компанії.

У найближчій перспективі компанія «Рудь» планує розширити географію своєї експортної діяльності. Багаторічні напрацювання, дотримання європейских та світових стандартів якості, сучасне обладнання та підходи до розробки морозива дозволяють виготовити продукцію, враховуючи споживчі тренди різних країн.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.