Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Цього року ми пропонуємо нашим споживачам скуштувати морозиво з ягодами журавлини (клюкви) у паперовому стакані вагою 90 г. Розкриємо секрет, чому ж ми обрали саме цю ягоду для морозива.

Журавлина — унікальна, в народі її називають «північним виноградом» та «ягодою здоров’я». Батьківщиною її є Північна Америка, а лікувальні властивості клюкви були відомі ще у стародавні часи — вона вважалася по-справжньому цілющою.

Журавлина — одна з найбільш корисних ягід, які можна знайти на наших болотах. Не секрет, що вона рятує від багатьох хвороб і поповнює запас вітамінів та поживних речовин. Що ж потрібно ще для повного здоров’я?

Журавлина воістину «комора природи»: у ній міститься цукор (3-6 % — в основному глюкоза і фруктоза), органічні кислоти (лимонна, бензойна, хінна), тритерпенові сполуки, пектини, азотисті і дубильні речовини, а також безліч вітамінів (С, К, РР, В1, В2), мікро- й макроелементів (калій, кальцій, магній, йод, залізо, мідь, срібло, барій, свинець, фосфор, марганець), а також фітонциди і біофлавоніди. Корисність цих елементів важко переоцінити, а тому ягода вважається одним із найцінніших лікувально-профілактичним засобів. Журавлину рекомендують вживати в осінньо-зимовий період для підвищення імунітету організму до простудних і сезонних інфекційних захворювань, при анемії та авітамінозах. Клюква чудово тонізує, освіжає, підвищує розумову і фізичну працездатність.

Ця ягода є хорошим імуномодулятором. Тому, якщо хочете виростити генія, вживайте журавлину під час вагітності та долучайте її до раціону вашої дитини.

Отже смакуйте морозиво «Ескімос» з клюквою — насолоджуйтеся з користю!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.