Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Довгоочікуваний сезон Свят Морозива

06.06.2014
Назад

Компанія «Рудь» дарує щастя! У цьому вже переконались у Києві, Кам'янці-Подільському, Коростені та Одесі. У цих чотирьох містах вже відбулось Свято Морозива. Дорослі та маленькі мешканці вже відвідали найбільш очікуване родинне свято, насолодились атракціонами, розважились разом з ведучими, впіймали морозиво, проявили свою творчість, намалювавши малюнок або зібравши чарівне місто з конструктора, познайомились з Пустунчиком, а також Ескімосом та іншими чарівними жителями країни «Рудь».

Фотографії з їхніми усміхненими обличчями можна переглянути у розділі «Як це було». Тепер кожен, хто потрапив у кадр до нашого фотомисливця може взяти участь у конкурсі «Найсолодша мить».

А найбільші шанувальники морозива «Рудь» стали почесними гостями Свята Морозива! За їхню щиру любов, вони отримали ящик морозива і стильну бейсболу. В Кам'янці-Подільському таким гостем стала Маша Шлапай, вона залишила свій коментар у клубі любителів морозива «Рудь»: «Дякую за свято! Все було прекрасно. І не зважаючи на жахливу погоду, ми розважались та веселились! Я стала почесним гостем, і мені вручили бейсболку та ящик НАЙ-НАЙ смачнішого морозива! Організація на дуже високому рівні, бо навіть з такого звичайного похмурого дня ви зробили яскравий, повний емоцій і нових вражень чудовий день!»

А Ви хотіли б спробувати шалені емоції, знайти нових друзів та стати почесним гостем? Слідкуйте за афішею, приходьте на Свято Морозива у своєму місті та насолоджуйтеся. Адже «Рудь» дарує щастя!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.