Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Купуй у магазині, насолоджуйся удома!

Пригадаймо, чому ми любимо куштувати морозиво у кафе? Оригінальний насичений смак, красивий вигляд, приємна м'якість... Відтепер таким  морозивом можна насолоджуватися удома!

Представляємо Gelato: морозиво, що залишається м'яким, навіть якщо ви дістали його з морозилки. Усе завдяки спеціальній рецептурі, що знижує температуру замерзання. Не ламайте ножі та ложки; не чекайте, поки розтане, — смакуйте одразу!

Gelato — це серія смаків, що користуються найбільшою популярністю у відвідувачів кафе морозива. Погляньте: який ваш улюблений?


Маскарпоне з полуницею


Це морозиво виготовлене за мотивами рецепту відомого англійського кулінара Джеймі Олівера. Італійський вершковий сир маскарпоне зі шматочками запашної полуниці та полуничним джемом — досконале поєднання смаків, яке ми втілили в морозиві Gelato.

Бельгійський шоколад

Цей витвір шоколадного мистецтва створений у партнерстві з одним з провідних світових виробників шоколаду. Ніжні шматочки шоколаду вкручені в шоколадне морозиво за спеціальною технологією, завдяки якій вони рівномірно розподілені по всій суміші.

Крем-пломбір

Вам не потрібно їхати до Італії, щоб спробувати морозиво зі смаком заварного крему — gelato crema. Адже ми теж знаємо італійські кулінарні секрети!

Родзинка десерту gelato crema – застосування яєчного жовтка. Він робить смак вершків надзвичайно вишуканим. Спробуйте «Крем-пломбір», щоб переконатися!

Фісташка

Фісташковий смак морозива ми підсилили та розкрили, додавши шматочки карамелізованих горіхів та витончене горіхове праліне. Вийшла розкішна композиція, що припаде до смаку любителям фісташкових ласощів!    

М'яка карамель

Шедевр кондитерського мистецтва: м'яке карамельне морозиво з ніжною карамельною поливою та карамелізованим горіхом. Неперевершено смакує до кави!


Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.