Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Компанія «Рудь» після комплексного аналізу сучасного обладнання для виробництва морозива ввела в експлуатацію нову лінію. Вона має багато переваг, зокрема дає можливість впроваджувати нові види продукції, аналогів яким немає в Україні, та забезпечує збереження органолептичних властивостей ріжків.

Отже, кілька нюансів про ріжок ТМ «Рудь» у новій формі з новим брендом «Імпреза». «Імпреза» — назва була обрана для нової серії ріжків не випадково — слово «іmpreza» в перекладі з італійської означає бажання успіху й досягнень. У польській мові це слово означає яскраву подію, шоу, свято. Тож в назві нових ріжків знайшло своє відображення бажання спеціалістів компанії запропонувати нашим споживачам справжній вир вишуканих смаків, які сприятимуть чудовому настрою та відчуттю щастя.

Ріжок «Імпреза Три шоколада»

Зустрічайте новий ріжок у новій формі! Такого Ви ще не куштували! Сполучення трьох шоколадів у вишуканій формі — солодкому вафельному ріжку, вкритому шоколадом.

Ріжок «Імпреза Вершки-полуниця»

Вишуканий вершковий десерт із полуницею, втілений у морозиві! Ніжні вершки, запашна полуниця та джем у новій формі морозива, що підкреслює витонченість смаку.

Тож куштуйте та насолоджуйтесь!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.