Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Заморожені овочі: смакують по-літньому

05.02.2014
Назад

Заморожені суміші від компанії «Рудь» додадуть вашим стравам нових відтінків смаку та кольору, зроблять кожен сніданок, обід та вечерю по-справжньому особливими і корисними. Вітамінів багато не буває, тож експерементуйте та вражайте. Ваші рецепти — наше натхнення.

Дякуючи вам, заморожені суміші компанії «Рудь» неодноразово отримували найвищі нагороди на дегустаційних конкурсах та ярмарках. Ми щодня працюємо над вдосконаленням рецептури та розширенням асортименту, прагнучи запропонувати саме те, що смакуватиме усій вашій родині.

Компанія «Рудь» представляє новинки заморожених овочей.

Суміш «Овочева дев’ятикомпонентна»

Збалансовано підібраний склад суміші забезпечить організм необхідною кількістю вітамінів і мінералів необхідних для активного та здорового життя.

Справжній вітамінний та мінеральний коктейль очікує покупців новинки, адже: цвітна капуста має високі смакові та дієтичні властивості і містить цілу групу вітамінів: C, В1, В, В6, РР, А та мінералів, серед яких натрій, калій, кальцій, магній, фосфор та залізо; шампіньйони в своєму складі мають найбільш потужний серед усіх відомих природних антиоксидантів – меланін; квасоля містить вітаміни групи В, а також А, С і РР; цибуля та перець багаті на вітаміни С, В1, В2, В6, Е, РР; зерна кукурудзи містять 65-70 % вуглеводів, а також вітаміни В1, В2 та інші корисні речовини; морква багата каротиноїдами, вітамінами групи В та аскорбіновою кислотою; селера містить вітамін C і каротин, вітаміни В1, В2, РР, фолієву, хлорогенову і глютамінову кислоти. Смакуйте з користю!

Склад суміші: цвітна капуста, шампіньйони порізані, квасоля порізана, перець, цибуля, кукурудза зерно, морква, зерна червоної квасолі, селера.

Суміш «Овочевий букет»

В оптимально збалансований овочевий склад суміші входить: цвітна та брюсельська капуста, які багаті на вітаміни C, В1, В2, В6, РР, А та мінерали; квасоля має яка містить вітаміни групи В, а також А, С і РР; цибуля, багата на вітаміни С, В1, В2, В6, Е, РР; а також морква, яка містить каротиноїди, вітаміни групи В та аскорбінову кислоту; петрушка зарядить організм вітамінами А, В1, В2.

Овочевий букет ідеально підійде як для активних людей, яким не вистачає часу на приготування, так і тим, хто любить готувати і створювати кулінарні шедеври. Адже такі овочі можна додавати в рагу, запіканки, супи, м'ясні страви та овочеві плови.

Склад суміші: цвітна капуста, квасоля стручкова, морква, брюссельська капуста, петрушка, цибуля.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.