Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Публічне акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» було визнано лідером у сфері діяльності Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих», посівши перше місце серед підприємств за профілюючим КВЕД 15.52.0 «Виробництво морозива». Підприємство отримало статус нагороду «Підприємство року 2012» з відповідним сертифікатом.

За високий професіоналізм в управлінні керівник підприємства, голова правління Рудь Петро Володимирович, нагороджений Орденом «Лідер економіки» та авторитетною відзнакою рейтингу — сертифікатом «Керівник року України».

Ранжування кращих підприємств України Міжнародних економічним рейтингом «Ліга кращих» проводиться за офіційним даними Державних органів статистики на підставі бухгалтерської звітності, що надається підприємствами. Зокрема, враховуються такі показники, як валовий прибуток, оборотні активи, виручка від реалізації, рентабельність продажів. Побудова рейтингу є незалежною, чіткою та прозорою. Рейтингування відбувається автоматизовано, що виключає стороннє втручання та людський фактор.

Заслужені почесні відзнаки ПАТ «Житомирський маслозавод» — це результат ефективної роботи всіх працівників підприємства та таланного управління керівника, що підтверджено офіційними факторами рейтингу. Гідна робота кожного співробітника, колективний дух компанії, згуртованість та відповідальність працюючих дали мождивість ПАТ «Житомирський маслозавод» завити про себе, як про підприємство-переможця.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.