Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Кожного сезону наші споживачі очікують на новинки морозива, які поряд зі вже улюбленими видами продукції ТМ «Рудь» увійдуть до переліку популярних видів «солодкого холоду».

Ріжок «Персик-абрикос»

Цього року серія морозива «Імпреза» поповниться новим ріжком «Персик-абрикос». Це десертна композиція з ніжного персикового та абрикосового морозива, вишуканого абрикосового джему у солодкому вафельному ріжку, вкритому шоколадом.

Ескімо «Ескімос» шоколадний у шоколаді

Для любителів шоколадного пломбіру технологи підприємства підготували ескімо «Ескімос» шоколадний у шоколаді. Ви добре знаєте, що шоколаду багато не буває! Це дійсно так, скуштуйте шоколадний пломбір, вкритий шоколадом, звареним за спеціальним рецептом.

Ескімо «Ескімос» плодово-ягідне

Обов’язково також скуштуйте ескімо «Ескімос» плодово-ягідне. Це заморожене пюре з перетертих яблука, малини, чорної смородини, полуниці в справжньому м’якому шоколаді.

Ескімо «Зефір в шоколаді»

І ще кілька ескімо до вашої уваги. Уявіть собі — вершкове суфле в тоненькому шоколадному покритті! Це ескімо «Зефір в шоколаді» — справжня знахідка для любителів ніжних вершкових десертів з шоколадом.

Ескімо «Картопелька»

Всі ми куштували тістечко «Картопелька». Це улюблені ласощі мільйонів українців! А зараз ви можете насолодитись їх втіленням в морозиві. Ескімо «Картопелька» — це шоколадне морозиво зі згущеним молоком, вкрите шоколадною глазур’ю зі шматочками печива.

Ескімо «Бананове морозиво»

Також звертаємо особливу увагу на ескімо «Бананове морозиво». Це унікальна новинка! Основою цього морозива стали молоко та бананове пюре. Воно стане до вподоби любителям фруктових десертів з додаванням вершків.

Морозиво «Золотий ключик»

Морозиво у вафельному стаканчику «Золотий ключик» — морозиво зі смаком вершкового крему та карамелі — цю композицію смаків обожнюють всі покоління.

Морозиво «Три молока»

Морозиво у вафельному стаканчику «Три молока» — скуштуйте молочне морозиво зі згущеним молоком! Ви хочете дізнатись чому молочне морозиво має таку цікаву назву — відповідь знайдете у його складі: молоко незбиране, згущене молоко та сухе молоко.

Морозиво «Ківі, яблуко, груша»

Морозиво у вафельному стаканчику «Ківі, яблуко, груша» — це коктейль яскравих смаків ківі, яблука та груші нікого не залишить байдужим! Це ніжне морозиво чудово смакуватиме у спекотні дні, а в холодну пору нагадуватиме вам смак улюблених фруктів.

Маємо надію, що всі новинки цього сезону знайдуть свого споживача.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.