Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Херсон, Коломия, Яремче, Івано-Франківськ, Тернопіль, Калуш, Львів, Кременчук — ці міста приймали в себе Свято Морозива та команду компанії «Рудь». Ми і подумати не могли, скільки дітей та їх батьків прийде на свято! Як багато дорослих та маленьких шанувальників ми знайдемо у цих містах! Це було щось неймовірне! Тому ми з усією палкою радістю та любов'ю хочемо сказати усім нашим друзям: дякуємо!

Дивлячись на фотографії, які були зроблені під час Свята Морозива, розглядаючи усміхнені обличчя та щасливі погляди, ми переповнюємось гордістю та радістю. Адже тепер ми впевнені — наша робота не проходить дарма!

Коли ми влаштовуємо атракціони, запрошуємо ведучих та клоунів, розчісуємо, прибираємо та вдягаємо Пустунчика, Маняшу та Ескімоса, коли вигадуємо, що будемо малювати або складати з конструктора разом з нашими улюбленими дітками, ми часом сумніваємось. А чи все пройде ідеально? А чи все сподобається найменшим ласунам морозива? Чи будуть задоволені дорослі?

Коли ж ми побачили стільки щасливих облич — усі сумніви зникли. Ми вітали почесних гостей ящиками морозива, і веселились разом з вами — це і були для нас найсолодші миті!

Кожного дня ми отримуємо багато вдячних коментарів і щасливі, що маємо змогу дарувати радість.

А таким, як Влада Тихомир, яка опублікувала на нашій сторінці коментар: «Обожнюю морозиво «Рудь»!!! Не можу дочекатись свята в нашому місті! :) Ви кращі!!!» — ми відповімо. Заходьте на сайт http://svyato.rud.ua/ слідкуйте за афішею, а також не забувайте брати участь у конкурсах «Почесний гість», щоб виграти аж цілий ящик морозива! Та «Наймолодша мить», щоб отримати змогу стати власником цифрової фотокамери.

І не забувайте: «Рудь» дарує щастя!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.