Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Найсолодша подія року — свято дитячого сміху та запалу, смачного морозива та веселих розваг відгриміла на батьківщині морозива — у Житомирі. Подолавши тисячі кілометрів, знайшовши мільйони друзів та прихильників, Свято Морозива порадувало й житомирян.

8 вересня, в рамках Дня міста, компанія «Рудь» запропонувала дітлахам та дорослим повеселитися від душі — заспівати у караоке, прикрасити волосся модною зачіскою, придбати сувенір у крамничці «Рудь» або ж отримати подарунок просто відмітившись біля Пам'ятника Морозива у соціальній мережі foursquare. Морозиво та розваги на будь-який смак зробили цей день справді незабутнім! Традиційно біло відзначено трьох найактивніших учасників спільнот компанії «Рудь» у соціальних мережах, кожен з яких отримав ящик смачного морозива та сертифікат напам'ять.

Розмальовані дитячі личка, фантазійно заплетені косенята та, обов'язково, смачне морозиво «Рудь» у ручці — таким було це Свято. Воно має дитяче обличчя, голос дзвінкого щирого сміху та, авжеж, усі смаки прохолодної насолоди морозива.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.