Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Морозиво — це найперше неймовірна смакота! Але нам, як виробникам морозива № 1, відомо про цей десерт набагато більше. Кожен його шматочок дарує вам не тільки насолоду, але ще й величезну порцію користі!

Ось сім вагомих аргументів, які переконають вас щодня говорити морозиву «так» і завжди мати його в холодильнику.

  1. Морозиво дає організму енергію для підвищення імунітету.
  2. Морозиво — цінне джерело кальцію. Але найголовніше — воно містить близько 100 потрібних організму речовин: понад 20 амінокислот білка, 25 різних жирних кислот, 30 мінеральних солей, 20 вітамінів, а також дуже важливі для обміну речовин ферменти. Для морозива характерна висока харчова цінність та енергетична здатність.
  3. На думку багатьох вчених, морозиво стимулює вироблення організмом особливої речовини — серотоніну. Так званий «гормон щастя» здатен захистити нас від стресів і підняти настрій. Прийнято вважати, що саме завдяки серотоніну любителі морозива більш задоволені, спокійні та щасливі порівняно з тими, хто їсть морозиво рідко.
  4. Молоко та вершки, з яких виготовляють морозиво, містять L-триптофан. Він заспокоює нервову систему та допомагає впоратися з напругою і навіть безсонням.
  5. Доведено, що морозиво зміцнює кісткову тканину, знижує кров'яний тиск, активізує мозкову діяльність і підвищує продуктивність.
  6. Виявляється, морозиво корисне при схильності до... ангіни! При гострому запаленні горла, після видалення мигдалин, а також при стоматиті та інших запальних процесах в порожнині рота, коли прийом будь-якої їжі неможливий або хворобливий, лікарі часто рекомендують їсти морозиво. Бо, холодне та легке, воно мінімально подразнює горло та ротову порожнину.
  7. За допомогою морозива можна включити в раціон дитини такі необхідні зростаючому організму молочні продукти. Адже молоко діти часто п'ють неохоче, а ось морозиво їдять із великим задоволенням. 

Їжте морозиво «Рудь» та будьте завжди здорові!

Читайте також
2020-04-09T09:48:53+03:002020-04-09T15:49:03+03:00Морозиво — це найперше неймовірна смакота! Але нам, як виробникам морозива № 1, відомо про цей десерт набагато більше. Кожен його шматочок дарує вам не тільки насолоду, але ще й величезну порцію користі! Ось сім вагомих аргументів, які переконають вас щодня говорити морозиву «так» і завжди мати його в холодильнику.
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.