Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Здорове харчування неможливо уявити без порції соковитих ягід. Та їхній сезон так швидко закінчується, а вітаміни ж потрібні нашому організму щодня.

Піклуючись про здоров’я та гарний настрій своїх споживачів, компанія «Рудь» створює неймовірно смачні й корисні заготовки — заморожені ягоди, перетерті з цукром, ТМ «Шеф-кухар»!

З ними смакувати улюбленими плодами ще зручніше і приємніше. Просто відкрийте контейнер, відчуйте солодкий аромат, занурте ложку і неспішно насолоджуйтеся натуральним продуктом, який із великою любов'ю приготували для вас фахівці!

Як ми готуємо заморожені перетерті ягоди?

Відбираємо найкращі плоди

До наших вітамінних комплексів потрапляють лише найстигліші та найсоковитіші екологічно чисті ягоди та фрукти. Ми не піддаємо їх термічній обробці, аби зберегти всю користь і насичений смак плодів.

Додаємо трохи цукру і... більше нічого!

Аби ви насолоджувалися смаком свіжих плодів, ми перетираємо їх із цукром до приємної консистенції. Жодних барвників, ароматизаторів та штучних консервантів не додаємо! Лише цукор — природний консервант, що допомагає зберегти ягоди свіжими та наповненими вітамінами.

Заморожуємо за лічені хвилини

Завдяки особливому шоковому заморожуванню в плодах залишається максимальна кількість вітамінів та корисних мікроелементів. Знаючи цей секрет, ми за лічені хвилини заморозили перетерті з цукром ягоди до −40 °С, що дозволило якнайкраще зберегти їхні якості.

Журавлина та лимон: сплеск вітамінів та антиоксидантів!

Журавлина та лимон, перетерті з цукром, — смачна порція свіжості з унікальними цілющими властивостями. Завдяки великій кількості вітаміну С журавлина — справжня вітамінна бомба для профілактики застудних захворювань. А лимони мають потужну антисептичну дію, допомагають боротися з вірусами, покращують роботу печінки. Ще вони чудово бадьорять і підвищують працездатність.

Мабуть, таке поєднання інгредієнтів і є та сама чарівна «пігулка молодості», яку так довго шукали вчені :)

Обліпиха: український суперфуд

У Бразилії — ягоди асаї, у Китаї — ягоди ґоджі, а наш, український, суперфуд — налита сонцем жовтогаряча обліпиха! Це справжній природний лікар, адже всього лише в 100 г обліпихи міститься 97 % добової норми всіх необхідних людині корисних речовин.

Обліпиха, перетерта з цукром, стане незамінним помічником у боротьбі з авітамінозом та застудою. Також обліпиха стимулює роботу мозку та підвищує працездатність. 

Крім цього, завдяки високому вмісту серотоніну — гормону радості — обліпиха дарує своїм прихильникам чудесний настрій. А каротиноїди, якими багата ягода, поліпшують зір.


Лісові ягоди: смачно-вітамінний мікс

Лісові ягоди, перетерті з цукром, — це розкішне асорті малини, ожини, журавлини й чорниці. Тільки уявіть, наскільки корисний мікс ми створили!

Лісові ягоди прекрасно зміцнюють імунітет і допомагають протистояти стресам, що надзвичайно важливо в сучасному ритмі життя. Вітамінний комплекс покращує стан шкіри, волосся та нігтів, допомагаючи їм сяяти здоров’ям.

До того ж лісові ягоди, перетерті з цукром, — надійний помічник у боротьбі із застудою. Всього ложка ягід зранку — і ваш організм забезпечений силою, бадьорістю та енергією на весь день!

Малина й апельсин: stronghelth-зарядка

Мегакорисна суміш малини й апельсина, перетертих із цукром, — потужне джерело різноманітних вітамінів, особливо вітаміну С, тож це прекрасна і дуже смачна підтримка для організму. 

Малина й апельсин сприяють зміцненню імунної системи і допомагають полегшити симптоми простуди, зокрема знизити жар. А завдяки вітамінам А, групи В, С, РР, а також фолієвій та саліциловій кислотам у складі ягідно-фруктовий комплекс добре підтримує жіноче здоров’я.

Ось чому ми радимо додавати цю суперсуміш до свого раціону щодня!

Відкривайте — і смакуйте ложкою або...

Готуйте вітамінний морс

До 1 л теплої води додайте 5 ст. л. обліпихи, перетертої з цукром, і трохи меду. Добре перемішайте. Енергетичний обліпиховий морс готовий!

Додавайте до чаю

Свіже листя м’яти помістіть у заварник. Покладіть кілька слайсів апельсина та суміш чорного і зеленого чаю. Залийте 1 л окропу. Коли чай трохи охолоне, додайте 3 ст. л. вітамінної суміші «Малина-апельсин». Запашний малиновий чай прекрасно зігріє та покращить настрій.

Поливайте десерти

Улюблений пломбір стане ще смачнішим під солодким ягідним соусом! Викладіть у креманку кілька кульок «Крем-пломбіру» ТМ «Рудь» та щедро полийте їх зверху сумішшю «Журавлина-лимон». Доповніть композицію фруктами і ягодами, а також прикрасьте шматочками печива, вафлі чи шоколаду. І ось із морозива готовий оригінальний десерт!

Начиняйте випічку

Розітріть 180 г цукру з 200 г вершкового масла, додайте два яйця, склянку сметани, три склянки борошна та вимішайте тісто. Більшу частину тіста викладіть на деко, зробіть бортики. Зверху викладіть перетерту суміш «Лісові ягоди» та посипте крохмалем. Решту тіста розкачайте, поріжте на довгі тонкі смужки та зробіть акуратну решітку. Поставте пиріг у духовку, розігріту до 180 °С, на півгодини. 

Готуйте корисні вітамінні десерти швидко і легко разом з перетертими ягодами від компанії «Рудь» — і смакуйте та оздоровлюйтеся всією родиною!

Читайте також
2020-02-11T10:50:00+02:002020-02-11T14:39:13+02:00Здорове харчування неможливо уявити без порції соковитих ягід. Та їхній сезон так швидко закінчується, а вітаміни ж потрібні нашому організму щодня. Піклуючись про здоров’я та гарний настрій своїх споживачів, компанія «Рудь» створює неймовірно смачні й корисні заготовки — заморожені ягоди, перетерті з цукром, ТМ «Шеф-кухар»! З ними смакувати улюбленими плодами
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.