Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Банановий пудинг із морозивом

Банановий пудинг із морозивом

Назад

Опис страви

Шматочки бананів і печива, вкриті ніжним заварним кремом та прикрашені збитими вершками чи кулькою морозива, — це знаменитий банановий пудинг.

Рецепт цього оригінального десерту вигадали в південних штатах Америки лише століття тому. Однак він настільки полюбився публіці, що сьогодні його подають у кафе й ресторанах по всьому світу.

Зазвичай до складу бананового пудингу додають вафлі, пісочне печиво або савоярді. Морозиво найкраще обрати класичне біле або крем-брюле. Довершують композицію листочками м’яти, безе чи подрібненими горіхами.

Простий рецепт бананового пудингу з морозивом

Викладайте цей десерт шарами, як англійський трайфл, або просто змішайте всі інгредієнти в одній великій мисці.

За декілька годин, коли печиво вбере заварний крем та морозиво, а ваніль і банани віддадуть свій ніжний аромат, у вас вийде смачний десерт, яким із задоволенням поласує вся родина.

банановий пудінгДесерти
Легко Вечеря

Інгредієнти

Банани 2 шт.
Молоко ТМ «Рудь» 320 мл
Борошно пшеничне 3 ст. л.
Яйця 2 шт.
Печиво пісочне 70 г
Вершкове масло «Вологодське», 82,5 % 1,5 ч. л.
Цукор 80 г
Ванільний цукор 2 г
«100 % морозиво» ТМ «Рудь» 100 г
Простий рецепт бананового пудингу з морозивом

Приготування

1. У невелику каструлю наливаємо молоко та насипаємо просіяне через сито борошно.

2. За допомогою міксера збиваємо муку та молоко до повного розчинення грудочок.

3. Відділяємо жовтки від білків. Поміщаємо жовтки в окрему миску, додаємо звичайний та ванільний цукор. Перемішуємо.

4. Перекладаємо цукрово-яєчну масу до суміші борошна та молока. Збиваємо до однорідної консистенції.

5. Ставимо каструлю на слабкий вогонь та нагріваємо суміш 2–3 хвилини, постійно помішуючи.

6. Коли маса загусне, знімаємо каструлю з вогню. До суміші додаємо вершкове масло та перемішуємо. Чекаємо, поки суміш охолоне.

7. Один банан ріжемо на шматочки та перекладаємо в чашу блендера. Викладаємо частину пудингу з каструлі та подрібнюємо інгредієнти протягом кількох хвилин — до кремової консистенції.

8. Банан, який залишився, нарізаємо кружальцями, печиво ламаємо невеличкими шматочками.

9. На дно креманок викладаємо банани та печиво, зверху — шар пудингу та кульку морозива. Повторюємо послідовність до повного наповнення склянок. Залишаємо пудинг у холодильнику на кілька годин.

Звемо всіх до столу та насолоджуємося ніжним кремово-банановим десертом.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.