Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Ліниві вареники — смачний спогад із дитинства. Адже ця страва завжди виручала наших батьків, коли потрібно було приготувати смачний, корисний і швидкий сніданок. Сьогодні ліниві вареники з кисломолочним сиром — не частий гість на нашому столі. Та чому б хоч раз не замінити ними гранолу чи панкейки, здивувавши своїх рідних новою варіацією «лінивців»? Нотку пікантності додасть лимонна цедра, а свіжості — м’ятний йогуртовий соус. Зберігайте цей рецепт, адже він стане фаворитом у вашому сніданковому меню!

Ліниві вареники із сиром та йогуртовим соусом

Сьогодні ліниві вареники з кисломолочним сиром — не частий гість на нашому столі.

Десерти
Легко Сніданок

Інгредієнти

Основні:
Сир кисломолочний ТМ «Рудь», 9 % 400 г
Борошно 1 склянка
Яйце 1 шт
Цукор 2 ст. л.
Сіль дрібка
Лимонна цедра 3 г
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 30 г
Для соусу:
Йогурт «Для салату» ТМ «Рудь», 3,2 % 200 г
Цукрова пудра 1 ч. л.
М’ята свіжа 2 гілочки
ліниві вареники із сиром та йогуртовим соусом

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Кисломолочний сир перетираємо з яйцем, цукром і сіллю. Додаємо лимонну цедру та борошно. Добре вимішуємо тісто до щільної однорідної маси.

Етап № 2

Ділимо тісто на чотири рівні шматки. Кожен шматок скачуємо в довгу «ковбаску», яку розрізаємо на невеличкі варенички завтовшки в 1 см. Кожен «лінивець» злегка притискаємо та обвалюємо в борошні.

Етап № 3

У каструлю наливаємо достатню кількість води та доводимо до кипіння. Відварюємо вареники в окропі протягом 3-5 хвилин. Виймаємо у тарілку та поливаємо невеликою кількістю розтопленого вершкового масла.

Етап № 4

Для соусу змішуємо цукрову пудру з йогуртом, додаємо дрібно порізану м’яту. Подаємо до теплих лінивих вареників. За бажанням — посипаємо сніданок ягідками.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.