Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Хочете здивувати близьких? Приготуйте їм неймовірно смачний та ароматний пиріг із персиками! Гармонійне поєднання карамелізованих фруктів з ніжним тістом зробить ваш вечір затишним та особливим. Зробіть до пирога по горнятку кави чи запашного чаю, запаліть свічки, візьміть пледи — й пориньте в атмосферу хюґе. А цей рецепт обов’язково збережіть у своєму записнику!

Ароматний пиріг з карамелізованими персиками

Цей рецепт доводить, що приготування домашніх смаколиків не завжди потребує багато часу та зусиль. Пропонуємо простий рецепт смачного пирога з персиками. Неймовірний аромат випічки заполонить вашу кухню менш ніж за годину. Не зволікайте, мерщій відрізайте собі шматок пирога, адже за мить ним смакуватиме вся родина!

Десерти
Легко Вечеря

Інгредієнти

Для тіста:
Цукор 1 склянка
Борошно 1 склянка
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь», 82,5 % 200 г
Яйця 4 шт.
Розпушувач 1 ч. л.
Коньяк (за бажанням) 2 ч. л.
Для начинки:
Персики 6 шт.
Цукор 4 ст. л.
Ванільний цукор 1 ч. л.
Продукти, потрібні для приготування
«Вологодське» 82,5%
Масло
«Вологодське» 82,5%
Ароматний пиріг з карамелізованими персиками

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Очищені від шкірки персики нарізаємо шматочками, викладаємо на пательню, посипаємо цукром, додаємо ванільний цукор і обсмажуємо на невеликому вогні. Карамелізуємо персики до напівготовності: фрукти мають бути м’якими, тримати форму і не розпадатися.

Етап № 2

Викладаємо персики на дно форми для запікання, заливаємо їх сиропом, що утворився під час смаження.

Етап № 3

Починаємо готувати тісто. У глибокій мисці розтираємо вершкове масло з цукром. Додаємо яйця та ретельно перемішуємо інгредієнти до однорідної маси. Сюди ж висипаємо просіяне борошно, розпушувач та вливаємо коньяк. Тісто гарно вимішуємо.

Етап № 4

Виливаємо тісто на карамелізовані персики. Ставимо пиріг у розігріту духовку та випікаємо при 180 градусах. Час приготування орієнтовно складає 30–40 хвилин.

Етап № 5

Готовий пиріг виймаємо з духовки та залишаємо охолоджуватися. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукровою пудрою чи листочками м’яти.

Смачного!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.