Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Ніжний пиріг із персиками

Ніжний пиріг із персиками

Назад

Опис страви

Хочете здивувати близьких? Приготуйте їм неймовірно смачний та ароматний пиріг із персиками! Гармонійне поєднання карамелізованих фруктів з ніжним тістом зробить ваш вечір затишним та особливим. Зробіть до пирога по горнятку кави чи запашного чаю, запаліть свічки, візьміть пледи — й пориньте в атмосферу хюґе. А цей рецепт обов’язково збережіть у своєму записнику!

Ароматний пиріг з карамелізованими персиками

Цей рецепт доводить, що приготування домашніх смаколиків не завжди потребує багато часу та зусиль. Пропонуємо простий рецепт смачного пирога з персиками. Неймовірний аромат випічки заполонить вашу кухню менш ніж за годину. Не зволікайте, мерщій відрізайте собі шматок пирога, адже за мить ним смакуватиме вся родина!

Десерти
Легко Вечеря

Інгредієнти

Для тіста:
Цукор 1 склянка
Борошно 1 склянка
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь», 82,5 % 200 г
Яйця 4 шт.
Розпушувач 1 ч. л.
Коньяк (за бажанням) 2 ч. л.
Для начинки:
Персики 6 шт.
Цукор 4 ст. л.
Ванільний цукор 1 ч. л.
Продукти, потрібні для приготування
«Вологодське» 82,5%
Масло
«Вологодське» 82,5%
Ароматний пиріг з карамелізованими персиками

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Очищені від шкірки персики нарізаємо шматочками, викладаємо на пательню, посипаємо цукром, додаємо ванільний цукор і обсмажуємо на невеликому вогні. Карамелізуємо персики до напівготовності: фрукти мають бути м’якими, тримати форму і не розпадатися.

Етап № 2

Викладаємо персики на дно форми для запікання, заливаємо їх сиропом, що утворився під час смаження.

Етап № 3

Починаємо готувати тісто. У глибокій мисці розтираємо вершкове масло з цукром. Додаємо яйця та ретельно перемішуємо інгредієнти до однорідної маси. Сюди ж висипаємо просіяне борошно, розпушувач та вливаємо коньяк. Тісто гарно вимішуємо.

Етап № 4

Виливаємо тісто на карамелізовані персики. Ставимо пиріг у розігріту духовку та випікаємо при 180 градусах. Час приготування орієнтовно складає 30–40 хвилин.

Етап № 5

Готовий пиріг виймаємо з духовки та залишаємо охолоджуватися. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукровою пудрою чи листочками м’яти.

Смачного!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.