Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Пиріг з ароматною суницею

Пиріг з ароматною суницею

Назад

Опис страви

Різноманітні ягоди — улюблені складники для традиційної української випічки у багатьох господинь, оскільки вони корисні та добре поєднуються з іншими компонентами начинки. Ще однією перевагою ягід є те, що їх можна сушити або зберігати у морозильній камері та використовувати протягом усіх сезонів.

Тож якщо ви любите випічку з ягодами і у вас є запаси свіжої, замороженої чи сушеної суниці, пропонуємо для неї смачнюче застосування — пиріг, який стане чудовим рішенням на всі випадки життя: для сніданку в колі сім'ї, для пригощання гостей, для перекусу...  

Сирний пиріг із суницею

Пиріг зі свіженького кисломолочного сиру із запашною суницею дуже порадує любителів поживної сирково-ягідної випічки. Доповніть цю композицію чаєм із листя суниці та насолоджуйтеся смаком!

Пиріг з ароматною суницею, рецепт пирога з ароматною суницею Десерти
Легко Сніданок

Інгредієнти

Борошно 230 г
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 200 г
Цукор 100 г
Ванілін 1 пакетик
Сир кисломолочний ТМ «Рудь», 9 % 250 г
Суниця 2/3 склянки
Яйця 2 шт.
Пекарський розпушувач 1 ч. л.
Цукрова пудра 1 пакетик
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%
Сирний пиріг із суницею

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Розтоплюємо масло на плиті та охолоджуємо. В глибокій ємності збиваємо яйця і цукор, після чого в цю ж масу додаємо вже охолоджене масло з ваніліном.

Етап № 2

Через сито перетираємо сир і слідкуємо, щоб консистенція була однорідною , без грудочок. Змішуємо його з масою, зробленою на першому етапі.

Етап № 3

Додаємо борошно та пекарський розпушувач. Добре вимішуємо масу ложкою до однорідності.

Етап № 4

Готове тісто викладаємо у змащену олією форму та прикрашаємо поверхню тіста ягодами суниці. Випікаємо пиріг в духовці 35–40 хвилин при 180 °C. Після остудження прикрашаємо цукровою пудрою та подаємо на стіл!

Сметанно-суничний пиріг

Якби у вас запитали, яке на смак літо, мабуть, кожен згадав би про соковиті ягоди з лісу та саду. Ці натурпродукти добре смакують як «в оригіналі», так і в кондитерських виробах. Сметанно-суничний пиріг — справжня знахідка для тих, хто любить ніжну вологу випічку. Крім того, пиріг дуже поживний. Тому, якщо ви зранку поспішатимете по справах і не матимете часу на приготування повноцінного сніданку, шматочком спеченого звечора сметанно-суничного пирога з чашечкою чаю можна буде чудово підкріпитися.

60 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно пшеничне 200 г
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 100 г
Вода / молоко ТМ «Рудь», 2,5 % 4 ст. л.
Цукор 2 ст. л.
Цукор ванільний 1 пакетик
Цедра 1/2 лимона
Для заливки:
Сметана ТМ «Рудь», 15 % 300 г
Цукор 3 ст. л.
Пудра цукрова 75 г
Цукор ванільний 1 пакетик
Борошно пшеничне 30 г
Крохмаль 30 г
Суниця 400 г
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Сметанно-суничний пиріг

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Для того, щоб приготувати тісто, в глибокій посудині з'єднайте борошно, масло, цукор, цедру лимона, ванільний цукор і 4 ст. л. холодної води або молока. Всі інгредієнти добре вимісіть в однорідну масу.

Етап № 2

Добре вимішане тісто розподіліть по поверхні форми, зробіть на ньому проколи виделкою і поставте в холодильник.

Етап № 3

Для того, щоб приготувати заливку, змішайте сметану з цукром, додайте крохмаль, борошно і ванільний цукор.

Етап № 4

На тісто густо викладіть ягоди суниці та залийте заготовку сметанною масою. Час випікання — 40 хвилин при 200 °C. За бажанням можна посипати цукровою пудрою.

Приємного чаювання!

Яблучно-суничний пиріг

Яблучно-суничний пиріг є аналогом шарлотки, але зі своєю родзинкою. Готується дуже швидко, має кисло-солодкий смак, тому може стати універсальним смаколиком для частування гостей з різними вподобаннями.

40 хвилин Легко Вечеря

Інгредієнти

Борошно пшеничне 3 ст. л.
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 70 г
Яйця 2 шт.
Родзинки та сушена суниця по жмені
Кисло-солодке яблуко 1–2 шт.
Цукор 4 ст. л.
Ванільний цукор 1 пакетик
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Яблучно-суничний пиріг

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

У глибокій ємності з'єднуємо яйця, ванільний цукор та 3 ст. л. звичайного цукру, збиваємо суміш міксером в пухку масу не менше ніж 7 хвилин.

Етап № 2

Обережно вмішуємо просіяне борошно і заздалегідь вимиті та висушені родзинки із суницею.

Етап № 3

Однорідну масу виливаємо на деко, застелене папером для випічки. Зверху викладаємо почищене і нарізане на дольки яблуко, рівномірно розподіляємо шматочки масла, і останній крок — присипаємо поверхню однією ложкою цукру.

Етап № 4

Відправляємо пиріг у духовку, випікаємо 20–25 хвилин при 180 °C до готовності. Смачного!

Суничний пиріг нашвидкуруч у мультиварці

Щоб приготувати смаковитий суничний пиріг, замість духовки можна скористатися і мультиваркою. Швидко, поживно, смачно — так можна охарактеризувати враження після куштування смаколика, приготовленого в «розумній» посуди

60 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Борошно пшеничне 250 г
Суниця 800 г
Яйця 4 шт.
Цукор 200 г
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 1 шматочок (для змащування чаші)
Пекарський розпушувач 1 ч. л.
Кориця щіпка
Цукрова пудра 1 пакетик
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Суничний пиріг нашвидкуруч у мультиварці

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Змащуємо чашу мультиварки маслом. В окремій ємності міксером збиваємо яйця, додаючи цукор маленькими порціями до повного розчинення крупинок.

Етап № 2

До маси додаємо борошно, корицю та розпушувач. Продовжуємо збивати до однорідної консистенції. З'єднуємо тісто з ягодами суниці та переливаємо отриману масу в чашу мультиварки.

Етап № 3

Обираємо режим випічки та чекаємо 45–50 хвилин. Після остудження прикрашаємо пиріг цукровою пудрою.

Смакуйте із задоволенням!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.