Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Якщо ви обома руками за корисний сніданок, то додайте до свого списку must have, крім граноли, вівсянки чи тостів з авокадо, яблучні колечка, обсмажені в омлеті. Ніжна запечена м’якоть яблука, хрустка скоринка та спокусливий аромат кориці — чудовий спосіб гарно розпочати день та отримати натхнення на втілення всіх задуманих планів.

Ці смаколики можна подавати до чаю, кави чи какао. Яблучні колечка готуються дуже швидко, а набір продуктів для них звичний і доступний. Тому занотовуйте рецепт та готуйтеся до смачної ранкової трапези!   

Апетитні яблучні колечка, обсмажені в омлеті

Ніжна запечена м’якоть яблука, хрустка скоринка та спокусливий аромат кориці — чудовий спосіб гарно розпочати день.

Яблучні кільця в омлеті, рецепт яблук в омлетіДесерти
Легко Сніданок

Інгредієнти

Яблуко 2 шт.
Яйце 2 шт.
Молоко ТМ «Рудь», 2,5 % 0,5 склянки
Борошно 2 ст. л.
Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 1 ст. л.
Цукор 1 ст. л.
Олія 1 ч. л.
Кориця 1 ч. л.
Цукрова пудра 1 ст. л.
М’ята пучок
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Беремо дві глибокі миски та відділяємо білки від жовтків. Білки збиваємо з цукром до консистенції піни.

Етап № 2

До жовтків додаємо борошно, молоко і корицю. Інгредієнти добре перемішуємо, вливаємо до них білки.

Етап № 3

Миємо яблука, знімаємо шкірку, вирізаємо серцевину. Нарізаємо колечками завтовшки 0,5–1 см.

Етап № 4

Розігріваємо сковорідку, розтоплюємо вершкове масло, додаємо олію. Яблучні дольки занурюємо в яєчну суміш, викладаємо на сковорідку. Обсмажуємо з обох сторін до золотистої скоринки.

Викладаємо на тарілку, прикрашаємо цукровою пудрою і листочками м’яти.

Смачного!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.