Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

«Якщо хочете бути здоровими, снідайте!» — радять дієтологи. Це правило особливо актуальне для дітей. Адже діти, які снідають, більш енергійні, мають вищу концентрацію уваги та зазвичай не схильні до набору зайвої ваги.

Пропонуємо вам три корисні сніданки, які подарують вашим дітлахам заряд бадьорості на цілий день і подбають про імунітет. Продукція ТМ «Рудь» зробить приготування легким і приємним, а ви будете впевнені в якості страви.

Ці сніданки підходять і для молодших школярів, і для старшокласників. Справа лише в порції.

Омлет з овочами та зеленню

Пишний, з ніжним молочним смаком і соковитою овочевою начинкою, омлет — король сніданків. Потіште своїх дітей цією поживною стравою зранку — в ній багато білку і цілий комплекс вітамінів, які заряджають енергією, дозволяючи довго не відчувати голоду. А якщо хочеться додати страві оригінальності, готуйте омлет в духовці у формочках для кексів.

Другі страви
Легко Сніданок

Інгредієнти

Суміш для смаження «Овочі по-італійськи» 200 г
Яйця 5 шт.
Молоко ТМ «Рудь» 160 мл
Рослинна олія для смаження
Свіжа зелень за смаком
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Овочі по-італійськи
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочі по-італійськи

Приготування

1. Овочеву суміш без розморожування викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо з олією протягом 3–5 хвилин.

2. Яйця збиваємо з молоком та виливаємо зверху на овочі. Солимо, перчимо.

3. Накриваємо кришкою та смажимо овочево-яєчну суміш протягом 5–7 хвилин.

Розрізаємо омлет на порції, посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.

Сирники з ягодами, перетертими із цукром

Хрустка рум’яна скоринка, ніжна серединка й тонкий запах ванілі — сирники на сніданок — одна з улюблених страв дітлахів. Сир багатий на кальцій, вітамін D, магній і фосфор, що сприяє розумовій активності, підтримує здоров’я серця, кісток і шкіри. До того ж він легко засвоюється і при тепловій обробці не втрачає корисних властивостей. Додавайте ягоди, перетерті із цукром, й отримуйте вибуховий заряд вітамінів, амінокислот і мікроелементів.

10 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Випечені сирники ТМ «Рудь» 300 г
Сметана ТМ «Рудь» 60 г
Лісові ягоди, перетерті з цукром, ТМ «Рудь» 60 г
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%
Заморожені напівфабрикати
Сирники
Заморожені продукти: ягоди
Лісові ягоди

Приготування

1. Випечені сирники викладаємо на тарілку й розігріваємо в мікрохвильовці протягом 3–4 хвилин.

2. Додаємо ложку сметани та ягоди, перетерті із цукром.

Сніданок готовий! Кличте малечу до столу — сирники найкраще смакують теплими.


Тост з індичкою та перепелиними яйцями

Мінімальний вміст холестерину, дієтичність і легка засвоюваність роблять індичку ідеальним продуктом для здорового харчування дітей. У поєднанні з перепелиними яйцями, багатими на селен та залізо, це корисна і ситна начинка для ранкових тостів на кожен день. А якщо викладете інгредієнти у формі будиночка чи тваринки, тости зникнуть із тарілки удвічі швидше.

35 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Скибка хліба для тостів 1 шт.
М’ясо індички 150 г
Перепелині яйця 1 шт.
Вершкове масло «Вологодське» 20 г
Твердий сир 50 г
Чері 1 шт.
Сіль за смаком
Листя салату 1 шт.
Продукти, потрібні для приготування
«Вологодське» 82,5%
Масло
«Вологодське» 82,5%

Приготування

1. М’ясо індички опустіть в окріп, додайте дрібку солі й варіть близько 25–30 хвилин.

2. Перепелине яйце відваріть в окропі протягом 4–5 хвилин.

3. Скибку хліба для тостів викладіть на суху сковороду й обсмажте з обох боків до золотистої скоринки. Змастіть вершковим маслом.

4. Викладіть зверху листя салату, м’ясо індички, половинки чері та перепелиного яйця. Посипте тертим сиром.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.