Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Млинці без вагань можна назвати універсальною стравою. Хочете порадувати гостей чимось особливим — приготуйте млинці з куркою; хочете приготувати рідним ситний і смачний сніданок — будь ласка, ось і млинці з м'ясом; друзям захотілося спробувати щось новеньке — запропонуйте їм надзвичайно смачні млинці з грибами; або, може, вам хочеться просто побалувати себе — упевнені, ви не відмовитесь від ніжних млинців з яблуками або з сиром. Бачите, скільки варіантів? Обирайте начинку і сміливо беріться за приготування.

Млинці з сиром

Млинці без вагань можна назвати універсальною стравою. Обирайте начинку і сміливо беріться за приготування.

Млинці на будь-який смакДругі страви
Легко Сніданок

Інгредієнти

Борошно 1,5–2 склянки
Молоко 2,5% ТМ «Рудь» 2 склянки
Курячі яйця 2 шт.
Цукор 2 ст. л.
Сіль дрібка
Рослинна олія 2 ст. л.
Сир 9% ТМ «Рудь» 500 г
Масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 2 ч. л.
Яйце 1 шт.
Цукор 2 ст. л.
Ванілін дрібка
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%
Млинці з сиром на сковорідці

Приготування

Для початку приготуємо тісто. Розмішаємо яйця з сіллю і цукром. Вливаємо в цю масу молоко (0,5–0,75 склянки) і добре збиваємо. Поступово додаємо борошно, при цьому ретельно перемішуючи. Вливаємо залишки молока і рослинної олії, ще раз перемішуємо. Перед смаженням першого млинця слід змастити сковороду рослинною олією. Млинці випікають з обох сторін приблизно 1–1,5 хвилини.

Готуємо начинку. Сир пропускаємо через сито або через м'ясорубку. У сирну масу додаємо яйце, цукор, ванілін, сметану або вершкове масло. Все добре перемішуємо. Викладаємо 1–2 ст. л. начинки на млинець і загортаємо його конвертиком (або трубочкою, або так, як вам підкаже фантазія). Готові млинці обсмажуємо на розігрітій сковороді 2 хвилини з кожного боку. От і все. Млинці з сиром готові.

Порада: ви можете дещо змінити рецепт млинців з сиром. Скажімо, замість солодкої начинки приготувати солону. Просто в сирну масу додаємо сіль, перець, зелень і сметану.

Млинці з яблуками

Смачні млинці з яблучною начинкою порадують будь-кого.

60 хвилин Легко Сніданок

Інгредієнти

Борошно 2–3 склянки
Цукор 3 ст. л.
Рослинна олія 60 мл
Сіль дрібка
Молоко 1,5–2 склянки
Свіжі яблука 8–10 шт.
Масло «Хуторок Селянський» 73% ТМ «Рудь» 50 г
Кориця, цукор за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молоко 2,5%, 900 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Смачні млинці з яблуками

Приготування

Тісто для млинчиків готуємо таке ж. А ось начинку зробимо іншу. Для початку вимиті яблука потрібно очистити від шкірки і натерти на велику тертку. Опісля розтоплюємо на сковорідці вершкове масло. Потім обсмажуємо і тушкуємо в ньому натерті яблука приблизно хвилин 10.

Додаємо корицю і цукор (якщо яблука солодкі, можна обійтися без цукру). Також можна додати родзинки. Викладаємо начинку на млинець і загортаємо трубочкою. Смачні млинці з яблуками готові!

Млинці з м'ясом

Ситні і смачні млинці з м'ясом припадуть вам до смаку.

60 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Борошно 1 склянка
Яйця 2 шт.
Рослинна олія 3 ст. л.
Молоко 2 склянки
Сіль, цукор за смаком
М'ясо 300 г
Цибуля 2 шт.
Масло вершкове 20 г
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молоко 2,6%, 1000 г
Молочні продукти
Молоко 2,6%
Ситні і смачні млинці з м'ясом

Приготування

Готуємо млинці так, як і в минулих рецептах. Приступаємо до начинки. Миємо м'ясо і розрізаємо на невеликі шматки. Потім обсмажуємо в олії. На окремій сковорідці підсмажуємо цибулю. І м'ясо, і цибулю смажимо до середньої готовності.

Після цього пропускаємо м'ясо і цибулю через м'ясорубку або блендер. Готовий фарш викладаємо на сковорідку. Додаємо вершкове масло, сіль і перець. Смажимо 5–6 хвилин. Тепер викладаємо начинку на млинець і робимо конвертик. Млинці з м'ясом готові до подачі на стіл.

Млинці з грибами

Любителям грибів сподобаються апетитні млинчики з грибами.

60 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Борошно 300 г
Яйця 3 шт.
Цукор 2 ст. л.
Молоко 0,75 л
Олія для смаження
Шампіньони різані ТМ «Рудь» 150 г
Булочка 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Сметана 21% ТМ «Рудь» 1 ст. л.
Масло 2 ст. л.
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Молоко 2,5%, 900 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%
Млинці з грибами

Приготування

Готуємо тісто і печемо млинці. Для начинки потрібно гарненько промити гриби і варити до повної готовності. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Додати нарізані гриби і смажити все разом. Додати 2–3 ст. л. грибного бульйону і протушкувати.

Булку, вимочену в бульйоні, і грибну зажарку пропустити через м'ясорубку. Готовим фаршем намазати млинці, згорнути рулетиком і обсмажити. На стіл млинчики подаються гарячими.

Млинці з куркою

Ніжні млинці з куркою. Побалуйте себе і своїх близьких.

60 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Борошно 1 склянка
Яйця 3 шт.
Молоко 2,6% ТМ «Рудь» 250 мл
Вода 50 мл
Цукор 0,5 ч. л.
Рослинна олія 1 ст. л.
Сіль дрібка
Куряче філе 2 шт.
Цибуля 1 шт.
Масло 1 ст. л.
Сіль, перець за смаком
Бульйон або молоко 2 ст. л.
Зелень пучок
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Молоко 2,6%, 1000 г
Молочні продукти
Молоко 2,6%
Млинці з куркою

Приготування

Готуємо тісто і печемо млинці. Після цього беремося за начинку. Для початку варимо куряче філе. Охолоджуємо. Подрібнюємо зелень і цибулю, нарізаємо м'ясо на дрібні шматки.

На розігрітій сковороді смажимо куряче м'ясо і цибулю. У зажарку вливаємо бульйон, потім подрібнюємо м'ясну зажарку в блендері. Сюди ж додаємо різану зелень і все перемішуємо. Начинка готова. Загортаємо млинці і подаємо на стіл.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.