Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Рибні рулети з овочами

Рибні рулети з овочами

Другі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Філе риби 600 г
Шинка 4 шматочки
Овочева суміш «Мексиканка» ТМ «Рудь» 400 г
Олія 4 ст. ложки
Томатне пюре (кетчуп) 1/2 ст. ложки
Борошно 2 ст. ложки
Кунжут 2 ч. ложки
Часник 3 зубка
Сіль та перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Суміш для жарки «Мексиканка»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш для жарки «Мексиканка»
Рибні рулети з овочами

Філе розрізати на 8 шматочків повздовж, покласти 2 шматочки шинки і загорнути в рулет. Рулети обсипати борошном, змішаним з кунжутом та сіллю і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Овочі, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії, через 5—7 хв. додати подрібнений часник, спеції, томатне пюре і тушкувати ще 5—7 хв. Коли суміш готова зверху викласти рибні рулети, закрити кришку, і, на дуже помірному вогні залишити на 3—5 хв.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.