Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Рибні рулети з овочами

Легко Обід

Інгредієнти

Філе риби 600 г
Шинка 4 шматочки
Овочева суміш «Мексиканка» ТМ «Рудь» 400 г
Олія 4 ст. ложки
Томатне пюре (кетчуп) 1/2 ст. ложки
Борошно 2 ст. ложки
Кунжут 2 ч. ложки
Часник 3 зубка
Сіль та перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Суміш для жарки «Мексиканка»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш для жарки «Мексиканка»
Рибні рулети з овочами

Філе розрізати на 8 шматочків повздовж, покласти 2 шматочки шинки і загорнути в рулет. Рулети обсипати борошном, змішаним з кунжутом та сіллю і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Овочі, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії, через 5—7 хв. додати подрібнений часник, спеції, томатне пюре і тушкувати ще 5—7 хв. Коли суміш готова зверху викласти рибні рулети, закрити кришку, і, на дуже помірному вогні залишити на 3—5 хв.

Інші рецепти