Курка з замороженими овочами
НазадКуряче філе з овочами в сметанному соусі
Ніжна курка в духовці, приготована за рецептом ТМ "Рудь", стане Вашою коронною стравою!
Легко
Вечеря
Інгредієнти
Філе куряче | 400 г |
Сметана 15% ТМ «Рудь» | 4 ст. л. |
Вода | 50-100 мл |
Овочева суміш ТМ «Рудь» | 800 г |
Сіль, перець мелений, кунжут, зелень, трави | за смаком |
Приготування
Для початку слід розігріти духовку до 180–200 градусів. У форму для запікання викласти заморожені овочі. Потім овочі необхідно рівномірно залити водою. Філе тонко нарізати, посолити, поперчити, додати спеції. Зверху полити сметаною й посипати кунжутом.
Овочі посолити, а зверху викласти куряче філе. Після цього форму потрібно поставити в духовку та запікати 20 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасити страву зеленню.
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь