Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Просто. Смачно. Корисно. Супи: холодні або гарячі, із птиці, риби або грибів — чудова страва для будь-якої пори року. Ароматний та смачний він допомагає додати сил, зігрітися у холод або освіжитися у спеку. Суп — швидке рішення для завантажених турботами буднів та наочна демонстрація турботи про близьких. Досвідчені господині знають, що для апетиту та правильного засвоєння продуктів, перед трапезою необхідно подавати суп. Компанія «Рудь» подбала про те, аби Ви готували із задоволенням та натхненням — скорочуйте час на приготування, використовуючи заморожені овочі від «Шеф-кухаря». Пропонуємо Вашій увазі два простих, але надзвичайно смачних рецепти супів із шампіньйонами.

Суп із шампіньйонами та вершками

Легко Обід

Інгредієнти

«Суп із шампіньйонами» ТМ «Рудь» 400 г
Бульйон 1-1,5 л
Борошно 1,5 ст. ложки
Вершки 1 склянка
Масло солодковершкове селянське ТМ «Рудь» 1 ст. ложка
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Суп із шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Суп із шампіньйонами»
Суп із шампіньйонами та вершками

Суміш для супу висипати в бульйон і варити 5-7 хвилин. Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, ввести в бульйон і варити ще 5 хвилин. Сіль та спеції додати за смаком. До столу цю страву подавати гарячою з вершками та грінками.

Суп-пюре із шампіньйонами

60 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Суміш "Суп із шампіньйонами" 400 г
Бульйон 1 л
Масло «Gold» ТМ «Рудь» 1 ст. ложка
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Суп із шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Суп із шампіньйонами»
Суп-пюре із шампіньйонами

Суміш для супу висипати в бульйон, що кипить, через 8-10 хвилин зняти з вогню, відкрити кришку і зачекати 5 хвилин. Потім готовий суп збити блендером, сіль та спеції додати за смаком. До столу суп-пюре подавати гарячим.

Грибний суп з вівсяними пластівцями по-шотландськи

35 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

«Суп із шампіньйонами» ТМ «Рудь» 200 г
Вівсянка 35 г
Соєвий соус 1,5 ст. ложки
Часник 1 зубок
Рослинна олія 1 ст. ложка
Продукти, потрібні для приготування
«Суп із шампіньйонами»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
«Суп із шампіньйонами»

Підготувати вівсяні пластівці: якщо вони м’які, то залити 300 мл води на 30 хвилин, а якщо тверді — залишити на ніч. Часник подрібнити, обсмажити на рослинній олії; додати половину суміші «Суп із шампіньйонами» й смажити на середньому вогні 10 хвилин. Викласти овочі в каструлю, влити 1 л окропу, додати пластівці, не зливаючи з них воду, й соєвий соус. Варити на середньому вогні близько 15 хвилин: за цей час суп повинен загуснути. Готовий суп у традиційному рецепті потрібно перемолоти блендером, але цей етап не обов’язковий.

Подавайте суп по-шотландськи з зеленню та шматочком білого хліба. Приємного смаку!

Інші рецепти