Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Ароматний суп з печерицями

Ароматний суп із грибами

Назад

Опис страви

Холодні або гарячі, із птиці чи риби, з овочами, крупою, сиром, грибами: суп — чудова страва з безліччю варіацій. Ароматна та смачна, вона додає сил, зігріває у холод чи освіжає у спеку.

Суп як першу страву надзвичайно корисно включати до раціону кілька разів на тиждень, адже він покращує обмін речовин та сприяє відновленню необхідного балансу рідини в організмі.

Компанія «Рудь» подбала про те, аби ви готували супи із задоволенням та натхненням! А головне  швидко, використовуючи заморожені овочі від ТМ «Шеф-кухар» та «Хуторок».

У цій підбірці рецептів ви знайдете три варіанти супу із замороженою сумішшю «Суп із шампіньйонами»: суп з грибами і вершками, суп-пюре з грибами, рецепт супу з печерицями та вівсяними пластівцями.

Смачного!

Суп із шампіньйонами та вершками

суп з грибами, суп грибний, рецепт грибного супу Перші страви
Легко Обід

Інгредієнти

«Суп із грибами» ТМ «Рудь» 400 г
Бульйон 1–1,5 л
Борошно 1,5 ст. л.
Вершки 1 склянка
Масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 1 ст. л.
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш овочева «Суп з грибами»
Суп із шампіньйонами та вершками

Суміш для супу висипати в бульйон і варити 5–7 хвилин. Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, ввести в бульйон і варити ще 5 хвилин. Сіль та спеції додати за смаком. До столу цю страву подавати гарячою з вершками та грінками.

Суп-пюре із шампіньйонами

60 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

«Суп із грибами» ТМ «Рудь» 400 г
Бульйон 1 л
Масло «Вологодське» ТМ «Рудь» 1 ст. л.
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Вологодське» 82,5%
Масло
«Вологодське» 82,5%
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш овочева «Суп з грибами»
Суп-пюре із шампіньйонами

Суміш для супу висипати в киплячий бульйон. Через 8–10 хвилин зняти з вогню, відкрити кришку і зачекати 5 хвилин. Потім готовий суп збити блендером, сіль та спеції додати за смаком. До столу суп-пюре подавати гарячим.

Грибний суп з вівсяними пластівцями по-шотландськи

35 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

«Суп с грибами» ТМ «Рудь» 200 г
Вівсянка 35 г
Соєвий соус 1,5 ст. л.
Часник 1 зубок
Рослинна олія 1 ст. л.
Продукти, потрібні для приготування
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш овочева «Суп з грибами»
Грибний суп з вівсяними пластівцями

Підготувати вівсяні пластівці: якщо вони м’які, то залити 300 мл води на 30 хвилин, а якщо тверді — залишити на ніч. Часник подрібнити, обсмажити на рослинній олії; додати половину суміші «Суп із шампіньйонами» й смажити на середньому вогні 10 хвилин. Викласти овочі в каструлю, влити 1 л окропу, додати пластівці, не зливаючи з них воду, й соєвий соус. Варити на середньому вогні близько 15 хвилин: за цей час суп повинен загуснути. Готовий суп у традиційному рецепті потрібно перемолоти блендером, але цей етап не обов’язковий.

Подавайте суп по-шотландськи із зеленню та шматочком білого хліба. Приємного смаку!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.