Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Салат коул слоу — це традиційна американська закуска з капусти та моркви, яка має безліч варіацій. Хтось обирає ніжний та солодкий смак, інші — пряний та гострий.

Основним інгредієнтом коул слоу є капуста. До неї можна додавати моркву, яблука, селеру, цибулю, горіхи, родзинки, зелень. Кожен кухар зможе підібрати інгредієнти на свій смак та гаманець. Соус для салату роблять на основі сметани чи йогурту з додаванням гірчиці, перцю, хрону, яблучного оцту та інших прянощів.

Коул слоу належить до дієтичних та малокалорійних страв, що є невід’ємною частиною здорового та поживного раціону. Салат містить безліч корисних речовин (вітаміни А, B, C, натрій, калій, залізо, кальцій, магній), які наповнюють організм енергією та бадьорістю.  

Коул слоу: салат із капусти, моркви та яблук

Салат коул слоу — це традиційна американська закуска з капусти та моркви, яка має безліч варіацій. Хтось обирає ніжний та солодкий смак, інші — пряний та гострий.

салат коул слоу, коул слоу, рецепт коул слоу, рецепт американського класичного салату, салат коул слоу класичний Салати та закуски
Легко Вечеря

Інгредієнти

Для основної страви:
Капуста білокачанна 500 г
Морква 2 шт.
Яблука 2 шт.
Лимон 1 шт.
Для соусу:
Йогурт «Для салату», 3,2 % 200 г
Хрін білий 10 г
Гірчиця 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Йогурт «Для салату
Молочні продукти йогурт
Йогурт «Для салату»

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Для початку нарізаємо капусту тонкою соломкою. Перекладаємо в глибоку миску, додаємо трохи солі та перемішуємо.

Миємо моркву та яблука, чистимо від шкірки, також нарізаємо соломкою або тремо на тертці.

Яблука бажано брати тверді, соковиті та кислі: такі найкраще смакуватимуть у салаті.

Після нарізки обприскуємо їх трохи лимонним соком, щоб зберегти привабливий білий колір м’якоті.

Моркву та яблука додаємо до капусти.

Етап № 2

Готуємо соус. Йогурт поєднуємо з гірчицею та хроном, додаємо трохи солі та перцю. Все гарно перемішуємо та заправляємо салат.

Подавати на стіл закуску бажано одразу, адже овочі можуть пустити сік та розм’якнути. Коул слоу прекрасно смакує із запеченим м’ясом та картоплею. Також у сезон це чудове доповнення до страв з мангалу!   

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.