Смачні млинці з грибами
НазадОпис страви
Млинці з грибами дуже універсальні у своєму застосуванні. Їх подають і до святкового столу, і беруть із собою на пікніки, і просто готують як невеличкий перекус. Пропонуємо Вам приготувати налисники з грибами за оригінальним рецептом ТМ Рудь. Млинці з грибами виходять ну дуже смачними і ніжними.
Млинці з грибами
Млинці з грибами дуже універсальні у своєму застосуванні. Їх подають і до святкового столу, і беруть із собою на пікніки, і просто готують як невеличкий перекус.
Інгредієнти
| Шампіньйони ТМ «Рудь» | 400 г |
| Яйця | 2 шт. |
| Борошно | 8-10 ст. л. |
| Молоко 2,5% ТМ «Рудь» | 100 г |
| Олія | 1 ст. л. |
| Велика цибулина | 1 шт. |
| Сіль та спеції | за смаком |
Тісто на млинці: збити яйця з молоком, олією (1 ст. л.), сіллю та цукром потім додаємо борошно і добре все перемішуємо. Випікати млинці на гарячій пательні. Цибулю дрібно порізати, підсмажити до золотистого кольору, додати заморожені печериці і обсмажувати
Потім у кожен млинець покласти 1 столову ложку охолоджених смажених печериць, загорнути у вигляді конверта та обсмажити млинці на гарячій олії. До столу подавати із вершковим маслом.



