М'ясний салат із фруктами
НазадОпис страви
Не обов'язково йти до ресторану для того, щоб спробувати вишуканий салат, в якому несподівано поєдналися, на перший погляд, абсолютно несумісні компоненти.
Куряче м'ясо, соковиті солодкі фрукти та ягоди, пікантні спеції та молочні продукти — основні складники салату, яким ми хочемо з вами поділитися. Їхній смак вам добре знайомий, проте в такому колоритному сполученні властивості інгредієнтів розкриються зовсім по-новому. Спробуйте, адже це неймовірний мікс східного та західного, ніжності та пряності...
Салат із курячим м'ясом та фруктами
Куряче м'ясо, соковиті солодкі фрукти та ягоди, пікантні спеції та молочні продукти — основні складники салату.
Інгредієнти
| Куряче філе | 250 г |
| Мандарини | 150 г |
| Полуниця | 300 г |
| Ананас | 150 г |
| Майонез | 2,5 ст. л. |
| Сметана ТМ «Рудь», 15 % | 2,5 ст. л. |
| Апельсиновий сік | 2 ст. л. |
| Карі | 1 ч. л. |
| Молоко ТМ «Рудь», 2,5 % | 4 ст. л. |
| Зелений салат | за смаком |
| Кокосові пластівці | 30 г |
Приготування
Етап № 1
Відварюємо куряче філе, остуджуємо і нарізаємо шматочками.
Етап № 2
Чистимо ананас та нарізаємо лише його м'яку частину. Дрібнимо полуницю на маленькі шматочки та роз'єднуємо мандарини на дольки. Змішуємо у глибокій тарілці фрукти та ягоди з нарізаним курячим м'ясом.
Етап № 3
Готуємо заправку для салату: змішуємо майонез, сметану, молоко, апельсиновий сік та карі.
Етап № 4
Додаємо листя салату та заправку до ємності з фруктами та м'ясом і перемішуємо.
Прикрашаємо за бажанням кокосовими пластівцями та смакуємо салат досхочу!



