Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Малиновий торт-морозиво

Малиновий торт-морозиво рецепт

Назад

Опис страви

Малиновий торт-морозиво — це вишукане поєднання ніжного вершкового морозива й ароматної малини на основі з хрусткого пісочного печива. Прекрасний варіант, коли хочеться кинути виклик традиційним десертам і приготувати щось незвичайне! Десерт не тільки легкий і чудово освіжає, але й має ефектний вигляд: улюблені ягоди на білосніжній подушці з морозива створюють неймовірно апетитний контраст кольорів.

Для приготування торта знадобиться свіжа малина. А в несезон пропонуємо використати вітамінну заготовку від ТМ «Рудь». Ми вже перетерли соковиті малинові ягоди й апельсини із цукром, тож вам залишається тільки змішати їх із морозивом та помістити на корж із печива чи бісквіт. Торт виходить ніжним, з приємною повітряною консистенцією та яскравою цитрусовою ноткою.

Потіште близьких цією смакотою — вони будуть вдячні вам за такий кулінарний сюрприз.

Ніжний малиновий торт із морозивом

Діставати готовий торт із морозилки варто за 15 хвилин до подачі. Так морозиво встигне трохи розтанути, а ягоди краще розкриють свій смак і аромат.

Торти
Легко Обід

Інгредієнти

Пісочне печиво 400 г
Вершкове масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 170 г
«Малина – апельсин», перетерті із цукром 300 г
«Морозиво «Ескімос» ТМ «Рудь» 750 г
Свіжі або заморожені ягоди для прикрашання
Ванілін 2 г
Продукти, потрібні для приготування
«Ескімос» 0,75 кг
Морозиво вагове
«Ескімос»
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Заморожені продукти: ягоди
Малина-апельсин
Ніжний малиновий торт із морозивом

Приготування

1. Печиво подрібнюємо, змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом та викладаємо у форму з високими знімними бортами.

2. У глибоку посудину викладаємо морозиво і залишаємо на 10–15 хвилин за кімнатної температури.

3. «Малину – апельсин», перетерті із цукром, додаємо до морозива та змішуємо за допомогою блендера. Отриману масу ставимо на півгодини в холодильник для застигання.

4. Викладаємо суміш на корж із печива, розрівнюємо поверхню. Ставимо в морозилку для остаточного замерзання.

5. Виймаємо торт із форми та прикрашаємо цілими ягодами — свіжими або замороженими.

Відрізаємо шматочок, смакуємо!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.