Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Печиво з листкового тіста для дітей

Печиво з листкового тіста для дітей

Назад

Опис страви

Щасливе дитинство важко уявити без аромату свіжої домашньої випічки. Якщо колись для випікання смаколиків доводилося годинами стояти на кухні, сучасний темп життя диктує інші правила.

ТМ «Рудь» потурбувалася, щоб ви менше часу витрачали на приготування і більше — на спілкування з близькими. Тому випустила готове листкове тісто — зручну основу для найсмачнішого печива, пирогів, рулетів. Вироби з нього виходять хрусткими й ароматними: шокове заморожування зберігає структуру й властивості свіжого тіста.

Пропонуємо три варіанти листкового печива, які неодмінно припадуть до смаку дітям і дорослим. Щоб печиво мало цікавий вигляд, використовуйте формочки: сердечка, ромбики, зірочки. Для соковитості й оригінального смаку додавайте шматочки фруктів, ягоди, шоколадну пасту чи джем. Цукрова пудра ефектно довершить композицію.

Обирайте свій ідеальний рецепт листкового печива і радуйте домашніх запашною випічкою хоч щодня.

Просте печиво з листкового тіста

Ідеальне поєднання ніжного тіста, духмяної кориці й хрустких часточок цукру не залишить байдужими юних любителів солоденького. Приготувати це листкове печиво зможе навіть новачок. Випічка особливо смакує з молоком, соком або чаєм.

Печиво з листкового тістаВипічка
Легко Обід

Інгредієнти

Листкове тісто ТМ «Шеф-кухар» 500 г
Цукор 100 г
Кориця за смаком
Вершкове масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 30 г
Цукрова пудра за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Тісто листкове, 500 г
Тісто заморожене
Тісто листкове
Просте печиво з листкового тіста

Приготування

1. Тісто розморожуємо за інструкцією на упаковці.

2. Розкачуємо в пласт завтовшки 5 мм, посипаємо корицею та цукром. За допомогою качалки втискаємо корицю і цукор у тісто.

3. Загортаємо тісто з обох сторін трубочкою до центру. Нарізаємо шматочками завтовшки 1 см.

4. Деко застеляємо пергаментним папером, змащуємо вершковим маслом. Викладаємо шматочки тіста.

5. Духовку розігріваємо до температури 190 °C. Ставимо печиво випікатися протягом 15–18 хвилин до золотистого кольору. Коли випічка охолоне, посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Троянди з листкового тіста і яблук

Ароматне листкове печиво зі скибочками соковитих яблук — ніжний десерт, який просто тане в роті.

40 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Яблука 2 шт.
Листкове тісто ТМ «Шеф-кухар» 100 г
Цукор 3 ст. л.
Вершкове масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 30 г
Лимонний сік 3 ст. л.
Цукрова пудра 1 ч. л.
Кориця ½ ч. л.
Волоські горіхи 70 г
Морозиво «Ескімос» ТМ «Рудь» 100 г
Продукти, потрібні для приготування
«Ескімос» 0,45 кг
Морозиво вагове
«Ескімос»
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Тісто листкове, 500 г
Тісто заморожене
Тісто листкове
Троянди з листкового тіста і яблук

Приготування

1. Яблука нарізаємо тонкими скибочками завтовшки 2–3 мм, опускаємо в каструлю з водою, доводимо до кипіння і знімаємо з плити. Відкидаємо на друшляк, збризкуємо лимонним соком.

2. Тісто розморожуємо за інструкцією на упаковці. Розкачуємо, нарізаємо довгими смужками завширшки 3–4 см, завдовжки близько 25 см. Змащуємо вершковим маслом кімнатної температури, посипаємо цукром і корицею.

3. На кожну смужку викладаємо скибочки яблук. Вони мають трохи накладатися одна на одну та виступати на ⅓ над поверхнею тіста.

4. Скручуємо смужки з яблуками в невеличкі рулетики. Злегка стискаємо нижню частину троянд — це дозволить при випіканні зберегти сік всередині. Викладаємо вироби у форми для кексів.

5. Випікаємо у розігрітій до 190 °С духовці протягом 20 хвилин.

6. Посипаємо цукровою пудрою. Викладаємо на тарілки, додаємо подрібнені горіхи й кульку морозива.

Смакуємо!

Печиво з листкового тіста і ягід, перетертих із цукром

Випічка з ягідно-фруктовою начинкою виходить надзвичайно ароматною і смачною. Доповнюйте це хрустке печиво чашкою чаю або какао та пригощайте дітлахів.

40 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Листкове тісто ТМ «Шеф-кухар» 500 г
«Малина – апельсин», перетерті із цукром 80 г
Яєчний жовток 1 шт.
Вода 10 г
Рослинна олія 15 г
Продукти, потрібні для приготування
Тісто листкове, 500 г
Тісто заморожене
Тісто листкове
Заморожені продукти: ягоди
Малина-апельсин, перетерті із цукром
Печиво з листкового тіста і ягід, перетертих із цукром

Приготування

1. Тісто розморожуємо за інструкцією на упаковці. Розкачуємо до товщини 0,5 см.

2. Вздовж усієї довжини тіста фігурним або звичайним ножем робимо невеликі поздовжні надрізи — на ⅓ ширини пласта.

3. Розрізаємо тісто на прямокутники шириною 6–7 см.

4. Яєчний жовток збиваємо з водою та змащуємо краї цілої частини тіста.

5. На середину кожного прямокутника викладаємо 1–2 чайні ложки ягід, перетертих із цукром.

6. Частину тіста з розрізами загортаємо на верх, розтягуючи її у формі решітки, притискаємо краї.

7. Деко застеляємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією. Викладаємо вироби. Змащуємо верхівки збитим яєчним жовтком.

8. Випікаємо у розігрітій до 180 °С духовці протягом 15–17 хвилин.

Смакота!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь