Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Свіженькі домашні рогалики з солоденькою вишневою начинкою  справжнє свято смаку для любителів ніжної здоби, яка буквально тане в роті.

Для такої випічки чудово підійде варення, але чи ж не приємніше, коли всередині пиріжка свіженькі ягідки? У торгової марки «Рудь» є чудове рішення — заморожена відбірна вишня: завдяки їй і влітку, і надто ж взимку ви матимете зручну заготовку для кулінарних шедеврів.

У цій підбірці рецептів ми пропонуємо вам кілька простих варіантів вишневих рогаликів з різними видами тіста. Шукайте серед них свій ідеальний і швидше радуйте домашніх гарячою випічкою прямо з духовки!

Ніжні рогалики з вишнею на дріжджовому тісті

Пропонуємо кілька простих рецептів рогаликів з вишнями з різними видами тіста.

рогалики з вишнями Випічка
Легко Обід

Інгредієнти

Сметана 15 % ТМ «Рудь» 150 г
Яйця 2 шт.
Борошно 200 г
Цукор 150 г
Масло «Хуторок селянський» 73 % ТМ «Рудь» 75 г
Сухі дріжджі 5 г
Заморожена вишня ТМ «Шеф-кухар» 150–200 г
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Вишня»
Заморожені продукти: ягоди
Вишня
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
рогалики з вишнями на дріжджах

Приготування

Особливою популярністю користується випічка з дріжджового тіста, яка виходить надзвичайно ніжною і повітряною.

  1. З'єднайте сметану, яйце, цукор і ретельно збийте, потім додайте розтоплене вершкове масло: «Хуторок» від ТМ «Рудь» підійде чудово. 
  2. Сухі дріжджі розведіть у невеликій кількості теплої води і влийте в тісто. 
  3. Потроху вводьте порції борошна і ретельно вимішуйте, поки не отримаєте м'яке і однорідне тісто. 
  4. Загорніть його в харчову плівку і помістіть в холодне місце на годину.
  5. Розділіть тісто на дві рівні частини і розкачайте. Розріжте кола на порційні сегменти, викладіть заморожені вишні на широку частину і скрутіть рогалики. За бажанням можна додати до ягід трохи цукру, але тоді потрібно злегка прищипнути краї, щоб сік не витікав. 
  6. Викладіть заготовки на деко, змастіть збитим яйцем і випікайте близько 20 хвилин у духовці при 180 градусах.

Листкові рогалики з вишнями

60 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Борошно 4 склянки
Вода 150 мл
Масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 % 450 г
Яйця 2 шт.
Сіль дрібка
Лимонний сік ½ ч. л.
Заморожена вишня ТМ «Шеф-кухар» за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Вишня»
Заморожені продукти: ягоди
Вишня
рогалики з вишнями (листкове тісто)

Приготування

Щоб рогалики з листкового тіста вийшли хрусткими й смачними, продукти необхідно попередньо добре охолодити.

У воду додайте яйця, сіль, лимонний сік і збийте до однорідності. Отриману суміш з'єднайте з трьома склянками борошна і вимішайте еластичне тісто. Тверде масло змішайте з борошном до отримання однорідної маси.

«Відпочиле» тісто розкачайте тонким шаром і рівномірно викладіть зверху масляну масу, загорніть конвертом кінці та акуратно розкачайте тонким пластом. Складіть його в чотири рази й покладіть у холодильник на 30 хвилин. Охолоджене тісто розкачайте, знову складіть вчетверо й помістіть у холодильник. Повторіть процедуру ще 2–3 рази.

На завершальному етапі розкачайте тісто й розділіть на порційні трикутники, викладіть вишні й скрутіть рогалики.

Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до появи золотистого відтінку і насолоджуйтеся вишуканим десертом.

До речі, якщо у вас обмаль часу або ж просто хочеться якнайшвидше смакувати рогалики з чаєм, візьміть готове заморожене листкове тісто «Шеф-кухар» від ТМ «Рудь»!

Розсипчасте пісочне тісто для фруктових рогаликів

60 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Масло вершкове 200 г
Сметана 200 г
Яйця 1 шт.
Цукор 100 г
Борошно 400 г
Розпушувач 2 ч. л.
Заморожена вишня ТМ «Шеф-кухар» за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Вишня»
Заморожені продукти: ягоди
Вишня
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%
рогалики з вишнями (пісочне тісто)

Приготування

Приготувати смачні та ситні рогалики з вишнями можна і з пісочного тіста. 

Для нього потрібно з'єднати 200 г м'якого вершкового масла, 200 г сметани, одне яйце і 100 г цукру та ретельно розмішати до однорідності. Потім поступово ввести у суміш 2 ч. л. розпушувача і 400 г борошна й швидко замісити м'яке тісто.

Щоб готова випічка залишалася м'якою і розсипчастою, помістіть підготовлене тісто в холодильник на 30 хвилин, після чого розділіть на порційні частини, розкачайте їх тонким шаром і наріжте трикутниками. 

На широкий край помістіть вишні з цукром і злегка загорніть куточки всередину, після чого акуратно заверніть рогалики.

Розкладіть заготовки на деко і відправляйте в духовку (160–180 градусів) на 25 хвилин.

Узимку замість вишень ви можете використати для рогаликів перетерті з цукром ягоди від ТМ «Рудь» і згадати літо, насолоджуючись свіжою домашньою випічкою!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Вихід
Alina Varfolomeeva
https://delo-vcusa.ru/retsepty/vypechka/ тоже интересный
30 жовтня, 2018
logo-rud
Вихід
Компанія «Рудь»
Спасибо, что поделились с нами, Алина!
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.