DESCRIPTION OF THE DISH

Сирково-желейні десерти відрізняються від більшості страв, які готують до солодкого столу. По-перше, вони корисні. Кисломолочний сир — джерело білка та кальцію, які щоденно необхідні людині будь-якого віку. По-друге, їх нескладно готувати. По-третє, щоб зробити такий десерт, не треба вмикати духовку. Сирково-желейні торти та кекси особливо смачні в охолодженому вигляді. Калорій у них значно менше, ніж у здобній випічці. Для літа такі легкі десерти ідеальні.

У десерти з кисломолочних продуктів можна додавати ягоди та фрукти, наприклад, як у нашому рецепті сирного кексу з персиками. Або ж спробуйте зробити шоколадний торт зі сметанного желе. А з чізкейком без випічки, рецепт якого ми вам подаємо, впорається навіть кулінар-початківець.

Comments
Sign up to write a comment
Subscribe to our newsletter
Thank you!
The first digest is coming soon.

Be the first to read about the company’s events, special offers, new tasty products, useful articles and recipes.