HELPLINE
0 800 50 17 72

Order products "Rud":

http://zakaz.ua/

DESCRIPTION OF THE DISH

Сирково-желейні десерти відрізняються від більшості страв, які готують до солодкого столу. По-перше, вони корисні. Кисломолочний сир — джерело білка та кальцію, які щоденно необхідні людині будь-якого віку. По-друге, їх нескладно готувати. По-третє, щоб зробити такий десерт, не треба вмикати духовку. Сирково-желейні торти та кекси особливо смачні в охолодженому вигляді. Калорій у них значно менше, ніж у здобній випічці. Для літа такі легкі десерти ідеальні.

У десерти з кисломолочних продуктів можна додавати ягоди та фрукти, наприклад, як у нашому рецепті сирного кексу з персиками. Або ж спробуйте зробити шоколадний торт зі сметанного желе. А з чізкейком без випічки, рецепт якого ми вам подаємо, впорається навіть кулінар-початківець.

Comments
Sign up to write a comment