Сирково-желейні десерти
BackDESCRIPTION OF THE DISH
Сирково-желейні десерти відрізняються від більшості страв, які готують до солодкого столу. По-перше, вони корисні. Кисломолочний сир — джерело білка та кальцію, які щоденно необхідні людині будь-якого віку. По-друге, їх нескладно готувати. По-третє, щоб зробити такий десерт, не треба вмикати духовку. Сирково-желейні торти та кекси особливо смачні в охолодженому вигляді. Калорій у них значно менше, ніж у здобній випічці. Для літа такі легкі десерти ідеальні.
У десерти з кисломолочних продуктів можна додавати ягоди та фрукти, наприклад, як у нашому рецепті сирного кексу з персиками. Або ж спробуйте зробити шоколадний торт зі сметанного желе. А з чізкейком без випічки, рецепт якого ми вам подаємо, впорається навіть кулінар-початківець.